Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Friday, November 30, 2012

Kisah suami isteri

Night at Leisure Farm, Gelang Patah


Semalam GB stop kat Petronas jap lepas habis meeting. Sebab ada urusan mencucuk duit sikit. Lepas tu beli eskrem. Makan dalam kete.

Sebuah pikap trak kaler putih park kat depan kete GB. Seorang lelaki Melayu berpakaian kemas keluar. Dia ke belakang, gi toilet dulu. Lepas tu dia ke depan. Melepasi kereta GB sambil menjeling GB yang tengah makan eskrem kat dalam tu.

Lepas beberapa minit, GB nampak dia kat side mirror, nak jalan balik ke keretanya. Eskrem GB belum habis. Dia unlock kereta dan buka pintu. Lepas tu dia toleh belakang, pandang GB. GB tengok je. Tak senyum. Dia pun sama.

Tapi ada eskrem di tangannya.

Ok. Comel.

Heheh!

P/S: Tajuk takde kene mengena dengan entri sebenarnya. Heheh!

53 comments:

eppoe said...

haha. ingatkan mamat tu nak blanje GB makan eskrem lagi

Lya Colours said...

wiwit wiwit

tasekM said...

ooo... mkn eskrem sesama eh...

:D

iCe said...

dakni pon nakkkkkkk eskrem gakkkkkkkk

Dr Singa said...

saya pun suka makam eskrim

ieda said...

erkkk
nak ngorattt tuuu ekekke

Rapunzeel Cikilolo said...

mintak ais krim sikit :)

Ibu n Abah said...

Mesti mamat tu ingat maya karin makan eskrem...

Nizam.Ariff said...

mamat tu comel?
huh...
hahaha

A watcher in the woods.. said...

Teringin. tapi cover maho. hehe

sji said...

comel! miss u and miss that!

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

ceh! puas baca sampai abis! muahaha

CiKPuaNLawA said...

hehehe... suwweeeettttt....

nape x ajak makan sesama....

oouupppsss...

balik2 madu nak makan neh.. nasik tak masak lagi... hahahaaaa

Hanis Azla said...

ehem-ehem.. akak nak beritahu.. akak pulak yg tersipu2 baca entry ni.. sbb terasa sweeeet sgt..

Tihara said...

As salam

oo dia tergoda eh..lucu la gb.
Boleh plak dia meniru di situ..
Blog ni dh lain eh..sbb akk explore guna hp
ni..color koko..betul ke ni

sepa said...

sweeeeet... :)

bErrY sTraWbErRy said...

same la.. kite pun selalu makan eskrem dlm kete kat stesen minyak.. hehe

Macy Humaira said...

mesti dia hensem kan. haha

ee comel je tgk laki mkn eskrem. lagi2 paddlepop. haha

faraherda.razalan said...

Heheheh! Comel je....

Has said...

GB, hehe..mula2 tk faham..lepas bc sekali lg baru lah..comel je...:)

- G C - said...

hensem tak weh???? awt tak senyum, ishh..

Kakzakie said...

"Aku pun boleh beli aiskrim juga tau" agaknya itu dlm hati dia.

Yunus Badawi said...

tak dapat orangnya dapat eskrem mcm yg GB makan pun jadilah ... hehehe

Nur-nba said...

Dia tergoda dengan aiskrim yg GB makan tu.. Kat rumah ada aiskrim Malaysia..Jom makan.. hehe

gadisBunga™ said...

@eppoe


takkk! hahah!

gadisBunga™ said...

@Lya Colours

ingat dah nak ada citer lah tu yer..? :p

gadisBunga™ said...

@tasekM

sama lah sangat kak oiii!

gadisBunga™ said...

@iCe

daktu kan ke memang dah ice punnnn??

gadisBunga™ said...

@Dr Singa

jom makan sama minggu depan!

gadisBunga™ said...

@ieda

bertuah la saya kalo dia ngorat..hahah!

gadisBunga™ said...

@Rapunzeel Cikilolo

meh meh sini meh...!

gadisBunga™ said...

@Ibu n Abah

ahahaha akakkk!!!

gadisBunga™ said...

@Nizam.Ariff

comel! heheh~

gadisBunga™ said...

@A watcher in the woods..

tak tercover dah tuhhh..hahah~

gadisBunga™ said...

@sji

i miss you. hahaha!

gadisBunga™ said...

@Khairul Hakimin B. Muhammad

kecewa ka? hahaha!!!

gadisBunga™ said...

@CiKPuaNLawA

nak makan lauk apa ye? ayam madu mahu???

gadisBunga™ said...

@Hanis Azla

akak tersipu-sipu lagi kah? :D

gadisBunga™ said...

@Tihara

kaler koko tu sebab setting untuk mobile kak.. :)

gadisBunga™ said...

@sepa

nice kan...? :)

gadisBunga™ said...

@bErrY sTraWbErRy

geng!!

gadisBunga™ said...

@Macy Humaira

ye. hensem. hahah!

gadisBunga™ said...

@faraherda.razalan

kan..? :D

gadisBunga™ said...

@Has


sekarang dah terang kan? ;D

gadisBunga™ said...

@- G C -

sebab aku tgh makan eskrem. hahah!

gadisBunga™ said...

@Kakzakie

amvoiii...hahaha!

gadisBunga™ said...

@Yunus Badawi

aishhh....!

gadisBunga™ said...

@Nur-nba

nakkk!!

Jna marcello said...

Cinta walls laa ni hahahaahha
Nakk aiscream sikittttttttttttttt!

TiranaAduka said...

ehem ehem

Marinna Mohd Noor said...

beria aku baca sampai abis nak tau apa bende "suami isteri" nye entry ni... cet fid! :P

aDisH.sHidA said...

di terliur tengok GB makan aiskrim la tu...

Riri Yoorin said...

GB nk kasi tau.. suami tu romantk!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...