Tentang GB

My Photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, November 30, 2012

Kisah suami isteri

Night at Leisure Farm, Gelang Patah


Semalam GB stop kat Petronas jap lepas habis meeting. Sebab ada urusan mencucuk duit sikit. Lepas tu beli eskrem. Makan dalam kete.

Sebuah pikap trak kaler putih park kat depan kete GB. Seorang lelaki Melayu berpakaian kemas keluar. Dia ke belakang, gi toilet dulu. Lepas tu dia ke depan. Melepasi kereta GB sambil menjeling GB yang tengah makan eskrem kat dalam tu.

Lepas beberapa minit, GB nampak dia kat side mirror, nak jalan balik ke keretanya. Eskrem GB belum habis. Dia unlock kereta dan buka pintu. Lepas tu dia toleh belakang, pandang GB. GB tengok je. Tak senyum. Dia pun sama.

Tapi ada eskrem di tangannya.

Ok. Comel.

Heheh!

P/S: Tajuk takde kene mengena dengan entri sebenarnya. Heheh!

53 comments:

  1. haha. ingatkan mamat tu nak blanje GB makan eskrem lagi

    ReplyDelete
  2. ooo... mkn eskrem sesama eh...

    :D

    ReplyDelete
  3. dakni pon nakkkkkkk eskrem gakkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. Mesti mamat tu ingat maya karin makan eskrem...

    ReplyDelete
  5. comel! miss u and miss that!

    ReplyDelete
  6. hehehe... suwweeeettttt....

    nape x ajak makan sesama....

    oouupppsss...

    balik2 madu nak makan neh.. nasik tak masak lagi... hahahaaaa

    ReplyDelete
  7. ehem-ehem.. akak nak beritahu.. akak pulak yg tersipu2 baca entry ni.. sbb terasa sweeeet sgt..

    ReplyDelete
  8. As salam

    oo dia tergoda eh..lucu la gb.
    Boleh plak dia meniru di situ..
    Blog ni dh lain eh..sbb akk explore guna hp
    ni..color koko..betul ke ni

    ReplyDelete
  9. same la.. kite pun selalu makan eskrem dlm kete kat stesen minyak.. hehe

    ReplyDelete
  10. mesti dia hensem kan. haha

    ee comel je tgk laki mkn eskrem. lagi2 paddlepop. haha

    ReplyDelete
  11. GB, hehe..mula2 tk faham..lepas bc sekali lg baru lah..comel je...:)

    ReplyDelete
  12. hensem tak weh???? awt tak senyum, ishh..

    ReplyDelete
  13. "Aku pun boleh beli aiskrim juga tau" agaknya itu dlm hati dia.

    ReplyDelete
  14. tak dapat orangnya dapat eskrem mcm yg GB makan pun jadilah ... hehehe

    ReplyDelete
  15. Dia tergoda dengan aiskrim yg GB makan tu.. Kat rumah ada aiskrim Malaysia..Jom makan.. hehe

    ReplyDelete
  16. @iCe

    daktu kan ke memang dah ice punnnn??

    ReplyDelete
  17. @ieda

    bertuah la saya kalo dia ngorat..hahah!

    ReplyDelete
  18. @Tihara

    kaler koko tu sebab setting untuk mobile kak.. :)

    ReplyDelete
  19. Cinta walls laa ni hahahaahha
    Nakk aiscream sikittttttttttttttt!

    ReplyDelete
  20. beria aku baca sampai abis nak tau apa bende "suami isteri" nye entry ni... cet fid! :P

    ReplyDelete
  21. di terliur tengok GB makan aiskrim la tu...

    ReplyDelete
  22. GB nk kasi tau.. suami tu romantk!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D