Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, November 20, 2012

Kantoi 1

Dataran Pahlawan Sunset

Bila kite gelak terkekek-kekek dan dengan gembiranya menari-nari setempat dan tiba-tiba kite perasan ada orang yang memerhati senyap-senyap.

Blushed!

P/S: Make sure lepas tu buat macam takde pape yang berlaku okeh!

63 comments:

  1. as salam

    haha kantoy dengan sape tu?:D

    ReplyDelete
  2. mesti malu tersimpul-simpul he heee

    ReplyDelete
  3. kantoiii...?!!...

    abg baju hijau ke.... eyhhh... ke abg tukang.... ?!..

    ckp2... hehehe...

    ReplyDelete
  4. dlm keadaan mcm tu,rasa nak sorok muka kat tempat yg dia tak nampak hehe

    ReplyDelete
  5. blushed.. huhu mesti sweet kan !! :)

    ReplyDelete
  6. kalau teruskan pun apa salahnya .. bagi chancelah dia orang tengok !

    ReplyDelete
  7. Itu selalu berlaku pada akak. & jugak nyanyi sorang2 masa kat eskalator, tetiba baru perasan ada orang kat belakang :D

    ReplyDelete
  8. lenkali aku syorkan ko buat-buat buang kerengga yang panjat baju seluar...

    ReplyDelete
  9. suka jer moment tu rasa mcm ada org hargai kita hehe ya ampon tetiba fefeling!!!

    ReplyDelete
  10. maybe sebab gelak seorang anak dara dan makcik berbeza..
    itu yang bila anak dara gelak, banyak dapat perhatian...
    kekekekeke

    ReplyDelete
  11. Kantoi pun kantoi laa... janji hati kita gembira

    ReplyDelete
  12. alamak kalau pakwe nsem yg pandang malu habis weh. haha

    ReplyDelete
  13. masa tu mula la buat muka control macho.. hahaaa..

    ReplyDelete
  14. Ala... buat-buat tak nampak aje. Malulah tu:)

    ReplyDelete
  15. ish, ish, ish...
    anak dara sapa la tu agaknya ye...

    ReplyDelete
  16. salam ;)

    siapkah yang mata like paparazi tu ?

    ReplyDelete
  17. kalau orang tengok sambil senyum tak pe..tapi kalau dia tengok sambil jeling dan mencebik....haru!!!

    ReplyDelete
  18. kalau orang tengok sambil senyum tak pe..tapi kalau dia tengok sambil jeling dan mencebik....haru!!!

    ReplyDelete
  19. takpe.. as long kita gumbira.. hehee...

    ReplyDelete
  20. Walaa.....peminat hang ke...pehh...terbaekkkk...ahakz

    ReplyDelete
  21. tutup mata guna tgn nampak kiuttt hehehe ;p

    ReplyDelete
  22. @Tihara

    kantoi dengan opismate senior sebenonye. hihihi~

    ReplyDelete
  23. @mama sara nur

    tak tersimpul. tapi buat2 selamba je. hihihi~

    ReplyDelete
  24. @❤Kamsiah❤

    nasib baik saya tak malu sangat dengan dia kak.hihihi~

    ReplyDelete
  25. @al-lavendari

    takleh uncle. hari2 jumpa, kang segan. heheh~

    ReplyDelete
  26. @Riri Yoorin

    haihh...takleh sebarang feeling ye...hihih

    ReplyDelete
  27. @Ibu n Abah

    sorang tu je yang nampak kak...kehkehkeh!

    ReplyDelete
  28. @tasekM

    aishhh..takleh sebarangan minat kak....ngeeee~

    ReplyDelete
  29. @Lya Colours

    hensem jugak la kot. kot....

    kotttt...hehehe

    ReplyDelete
  30. @Kakzakie

    malu jugak sebab mmg beriye menari kak..hehehe

    ReplyDelete
  31. @Irfa

    depan yang itu insyaAllah tak jatuh saham. :D

    ReplyDelete
  32. @diana

    dia tak senyum. tak jeling. dan tak cebik. nasib baik. :)

    ReplyDelete
  33. @Jna marcello

    hahaha. tak terbuat macam tu pulak haritu. ;D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D