Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, November 14, 2012

Cuti cuti cuti cuti keje cuti keje cuti keje cuti cuti yang oh-so-ohsem!!!

Puteri Harbour yang golap gulita, dah berapa kali punye visit. This time pegi dengan Alien dan member beliau.
Pakgad cakap owner yacht tido dalam tu malam-malam. Sebab tu depa kene jaga supaya takde orang buat bising. 

Cuti cuti cuti cuti keje cuti keje cuti keje cuti cuti. (Lagi ekstra dua cuti cuti kat depan tuh sebab GB dah amik EL dua hari last week.)

Itu deskripsi terbaik untuk minggu ni. Kan kan?

*

Puas hati jugak la cuti kali ni yang sebenarnya dah bermula sejak Khamis lepas lagi bagi GB walaupun Isnin tu GB keje. Bersama seorang kawan baik, aktiviti tembak menembak tu wajib. Pehtu tambah lagi satu aktiviti. Practice setting untuk self-portrait'ing'. Tak kire tempat. Tak pedulik orang. Lantok le orang nak tengok ke nak kata apa ke. Yang penting kompiden. Hewwwww...

Dan...petang Deepavali pulak GB sambut Sang Alien, berdua dengan kawannya yang singgah JB jap dalam trip cuti-cuti naik tren ke seluruh Semenanjung yang buat GB jelesssss banget! Sebab last year kan GB dah plan tapi tak jadi. Huuu...bestnye kalau dapat ikut diorang naik tren!

Eh jap. Semalam borak tak hengat dengan Sang Alien tu sampai terlupa yang kitorang baruuuu first time jumpa! Kelassss....!

Bawak jalan-jalan pusing JB, tapi siyes at one point GB pun dah matikutu sebab taktau nak bawak diorang gi mana. Hujan lagi pun. Tapi harap-harap sampai ke saat diorang naik tren ke Gemas semalam, diorang enjoy lah yer kat JB ni...

P/S: Esok cuti lagi. Dah takde yang temankan. Ke ada? Roger GB eh! ;D

17 comments:

  1. saya balik JB hujung bulan ni, till 3rd Dec. Nak gi menembak lah kat Puteri Harbour ni..

    ReplyDelete
  2. cantik gambar2 GB amik...pakai kamera model apa ehh???

    ReplyDelete
  3. wah macam menarik je cuti2 naik tren tu. baru lah travel namanya. syok2

    ReplyDelete
  4. Mak nak temankan, tapi jauh sangat. :)

    ReplyDelete
  5. Datang je rumah kakak esok. Lepak-lepak depan tv dgn anak-anak.

    ReplyDelete
  6. haah la... tak nak datang Melaka?
    Aku nak pi Melaka dah ni...

    ReplyDelete
  7. pegila bercuti
    err..
    (akak pun cuti dibatalkan..)
    waaaaa.....

    ReplyDelete
  8. roger2...
    nanti nak buat jugalah cuti2 naik tren...
    macam best jer...

    ReplyDelete
  9. temankan lah akak ronda2 JB.. *eh!eh! macam bukan dok jb jek bunyinye..hahahah*

    ReplyDelete
  10. cantiknyerrrr... jeles... mcm mana boleh amik gambar cantik sebegini,,

    ReplyDelete
  11. TATW LAA KENAPA MMG NA ADE PERASAAN CEMBURU BILA ORG CUTI..SBB NA LANGSUNG XDE CUTI EVEN AL PUN DA ABES... "PADAN MUKA KAU NA PPFFTTT

    ReplyDelete
  12. gb ni mesti ramah tamah kan? sygnya sy tak dapat borak panjang ngn gb masa dtg wedding sy hari tu. tak sangka plak gb terus pindah jauhhh...nipis harapan nk jumpa lg

    ReplyDelete
  13. Lawa gambo...kalau tak kerana ada komitment lain maunya akak rembat gak satu DSLR...:(

    ReplyDelete
  14. Mknggu ni byk cuti plakkan.
    Tapi CA ....memang dah cuti....heheheh

    ReplyDelete
  15. mabuk train dah ni~
    next destination ho chi minh atau sabah sarawak..
    hohoho

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D