Tentang GB

My Photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, November 29, 2012

Bulan madu di awan biru: Part 2

Kerana kamera GB tak canggih, maka ini sajalah yang termampu ditembak dalam gelap malam sorang-sorang. Takut la pulak nak tunggu lama-lama. Anyway, bulan 15 Muharram 1434H ni GB tujukan jugak-jugak kepada CikPuanLawa di sana di sana di sana...!!!



Nak tengok Bulan Madu di Awan Biru part 1? ;D

P/S: Masa supermoon dulu GB ada tembak juga. Kat sini ye... ;D

52 comments:

  1. Bulan cantik... itu aje yg kakak tahu menilai.

    ReplyDelete
  2. wawawawawa...
    tu bulan...
    (selalu dengar dulu...)

    ReplyDelete
  3. cantiknya .. uncle pernah cuba tembak masa bulan gerhana dulu tapi tak jadi.

    nak tengok gambar2nya sila ke sini ..

    http://al-lavendari.blogspot.com/2012/01/gerhana.html

    ReplyDelete
  4. Mak tak pernah berjaya ambil,gambar bulan yang cantik begitu... :(

    ReplyDelete
  5. baca tajuk n3..ternyanyilah pulak!
    "...buuuulan madu di awan biru..tiada yang mengganguuu..."..huhuu!:
    :p
    Pe2..cantik gambar!akak suka..;)

    ReplyDelete
  6. awakkk....

    terima kasih ya bulan Muharram 1434H

    saya sukaa... sayang awakkk...

    ReplyDelete
  7. kalau batman melintas kat bulan tu mesti lagi cun.... tu pun dah cun dah

    ReplyDelete
  8. Subhanallah!!Cantiknya ciptaan Allah...Nice shoot GB!

    ReplyDelete
  9. umpama pungguk rindukan bulan. cewah. haha

    ReplyDelete
  10. GB! awak guna kamera ape tembak bulan ni? TERBAIK!

    ReplyDelete
  11. aku masih gagal nak ambik foto bulan...
    lense tak panjang dan overexpose/underexpose... payah sungguh..

    ReplyDelete
  12. salam..

    jauh tu...tinggi lagi..

    sempat renung dari bumi je ;)

    ReplyDelete
  13. dpt gak bulannya ..

    kalau CA dapat gelap ...

    ReplyDelete
  14. tak pernah dapat shoot camni..

    kudos to u..!!

    ReplyDelete
  15. yesss..
    nanti tembak pic kak pula ya...

    ReplyDelete
  16. x lama lg pcl pon 'gila' menembak..npk gayanya.

    ReplyDelete
  17. Tak sabar nak tunggu giliran GB berbulan madu pula. hehehe

    ReplyDelete
  18. salam,

    ni 'kamera tak canggih', klu yg canggih mesti lg cantik :)

    ReplyDelete
  19. @Kakcik Nur

    tapi kite kan tengok bulan yang sama... :)

    ReplyDelete
  20. @MystoryPic

    kan...? takde pape pun lintas semalam. heheh~

    ReplyDelete
  21. @eppoe

    kite guna kamera tak canggih awak... hihihi~

    ReplyDelete
  22. @Nizam.Ariff

    aku pakai digital zoom ni nizam. gigihkan diri dalam serba kekurangan. hehehe~

    ReplyDelete
  23. @Syira Qahira

    kite renung je tak cukup. kene tembak sekali!

    ReplyDelete
  24. @Chik Att

    heheh..takpe. masih boleh pandang bulan kan?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D