Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Thursday, November 29, 2012

Bulan madu di awan biru: Part 2

Kerana kamera GB tak canggih, maka ini sajalah yang termampu ditembak dalam gelap malam sorang-sorang. Takut la pulak nak tunggu lama-lama. Anyway, bulan 15 Muharram 1434H ni GB tujukan jugak-jugak kepada CikPuanLawa di sana di sana di sana...!!!



Nak tengok Bulan Madu di Awan Biru part 1? ;D

P/S: Masa supermoon dulu GB ada tembak juga. Kat sini ye... ;D

52 comments:

Kakzakie said...

Bulan cantik... itu aje yg kakak tahu menilai.

Aisyah Sakinah said...

wawawawawa...
tu bulan...
(selalu dengar dulu...)

al-lavendari said...

cantiknya .. uncle pernah cuba tembak masa bulan gerhana dulu tapi tak jadi.

nak tengok gambar2nya sila ke sini ..

http://al-lavendari.blogspot.com/2012/01/gerhana.html

Kakcik Nur said...

Mak tak pernah berjaya ambil,gambar bulan yang cantik begitu... :(

NM03 said...

terbaik la GB!

the malay male said...

Ok la tu

faraherda.razalan said...

Cantik!

Pn Kartini said...

baca tajuk n3..ternyanyilah pulak!
"...buuuulan madu di awan biru..tiada yang mengganguuu..."..huhuu!:
:p
Pe2..cantik gambar!akak suka..;)

CiKPuaNLawA said...

awakkk....

terima kasih ya bulan Muharram 1434H

saya sukaa... sayang awakkk...

ieda said...

tetap menawan !

MystoryPic said...

kalau batman melintas kat bulan tu mesti lagi cun.... tu pun dah cun dah

Fadilah Aziz said...

Subhanallah!!Cantiknya ciptaan Allah...Nice shoot GB!

Lya Colours said...

umpama pungguk rindukan bulan. cewah. haha

eppoe said...

GB! awak guna kamera ape tembak bulan ni? TERBAIK!

Nizam.Ariff said...

aku masih gagal nak ambik foto bulan...
lense tak panjang dan overexpose/underexpose... payah sungguh..

Syira Qahira said...

salam..

jauh tu...tinggi lagi..

sempat renung dari bumi je ;)

Chik Att said...

dpt gak bulannya ..

kalau CA dapat gelap ...

m.u.l.a.n said...

tak pernah dapat shoot camni..

kudos to u..!!

Nur-nba said...

Tetap cantik.. :)

Rapunzeel Cikilolo said...

follow gb sambil tengok bulan :)

Citarasa Rinduan said...

yesss..
nanti tembak pic kak pula ya...

[PCL] said...

x lama lg pcl pon 'gila' menembak..npk gayanya.

Jna marcello said...

okeyyy lettew ;DD

محمد رازيق said...

cantiknya bulan kak :)

azieazah said...

Tak sabar nak tunggu giliran GB berbulan madu pula. hehehe

Areef Ibn Naim said...

salam,

ni 'kamera tak canggih', klu yg canggih mesti lg cantik :)

gadisBunga™ said...

@Kakzakie

bulan memang cantik kak...

gadisBunga™ said...

@Aisyah Sakinah

saya selalu cakap....moon..hahaha!

gadisBunga™ said...

@al-lavendari

tengkiu uncle...! :D

gadisBunga™ said...

@Kakcik Nur

tapi kite kan tengok bulan yang sama... :)

gadisBunga™ said...

@NM03

tengkiu yanggg!

gadisBunga™ said...

@the malay male

boleh la dari takdet kan? :D

gadisBunga™ said...

@faraherda.razalan

tengs!!

gadisBunga™ said...

@Pn Kartini

tengkiu kak...saya pun suka!

gadisBunga™ said...

@CiKPuaNLawA

hihi...sama sama awak..~

gadisBunga™ said...

@ieda

ye ke kak? mekasih.. :D

gadisBunga™ said...

@MystoryPic

kan...? takde pape pun lintas semalam. heheh~

gadisBunga™ said...

@Fadilah Aziz

mekasih... :D

gadisBunga™ said...

@Lya Colours

akulah pungguk itu...

gadisBunga™ said...

@eppoe

kite guna kamera tak canggih awak... hihihi~

gadisBunga™ said...

@Nizam.Ariff

aku pakai digital zoom ni nizam. gigihkan diri dalam serba kekurangan. hehehe~

gadisBunga™ said...

@Syira Qahira

kite renung je tak cukup. kene tembak sekali!

gadisBunga™ said...

@Chik Att

heheh..takpe. masih boleh pandang bulan kan?

gadisBunga™ said...

@m.u.l.a.n

ehehe tengkiu...segan saya. :)

gadisBunga™ said...

@Nur-nba

mekasih kak..

gadisBunga™ said...

@Rapunzeel Cikilolo

silakan... :D

gadisBunga™ said...

@Citarasa Rinduan

esok eh.. :D

gadisBunga™ said...

@[PCL]

jom gila sesama!

gadisBunga™ said...

@Jna marcello

ok kan...? :D

gadisBunga™ said...

@محمد رازيق

bulan memang cantik!

gadisBunga™ said...

@azieazah

hewhewhew...

doakan saya kak.. ;D

gadisBunga™ said...

@Areef Ibn Naim

tengah berusaha nak upgrade ni...hihihi~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...