Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, October 5, 2012

Weekend yang bosan dan panjang sudah bermula

Night at Danga Bay

Gugel gugel cari apa yang boleh dibuat weekend ni. Sambil menguap sebab esok-esok mesti akan bosan.

Menguap tutup mulut la tapi...

P/S: Happy weekend kengkawan. Semoga weekend ni boleh jadi seronok.

40 comments:

  1. akak weekend macam2 nak buat...
    badan jer tak larat...
    :(
    Haiyo....

    ReplyDelete
  2. Manyak kenduri la esok...
    Tunggu kenduri GB jugak niii.. Ahaks!

    ReplyDelete
  3. wahh terkasima tgk danga bay at night !!! ;))

    ReplyDelete
  4. khamis dan ari ni sgt2 meletihkan dek ibu mertua berangkat ke mekah tadi..esok nak relaks sepuasnya...

    ReplyDelete
  5. assalam GB nak pi dua kenduri esok

    ReplyDelete
  6. pergh.. cantiknya tempat nie.. tenang je rasanya.. mesti banyak pakai letrik ek..

    ReplyDelete
  7. Cantik.. Selamat berhujung minggu... ;)

    ReplyDelete
  8. Cantik.. Selamat berhujung minggu... ;)

    ReplyDelete
  9. Huhu...sama gak, ada benda yang nak kena kasi settle sambil masak dan masak dan masak....dan blog...selamat berhujung minggu GB...

    ReplyDelete
  10. hiking.....jom gb pi hiking, misi nak balas dendam pada bukit broga

    ReplyDelete
  11. weekend adalah hari menjadi 'bibik terhebat'....mengemas,mendobi,bla..bla..bla


    happy weekend GB, selamat menembak..

    ReplyDelete
  12. weekend adalah hari menjadi 'bibik terhebat'....mengemas,mendobi,bla..bla..bla


    happy weekend GB, selamat menembak..

    ReplyDelete
  13. Selalunya bila kita fikir wiken tu akan bosan, tiba2 ja dia tak bosan. Tapi kadang2 bila kita fikir hepi, tiba2 ja tak hepi.

    Semoga wiken dik GB tak bosan & sebaliknya hepi :)

    ReplyDelete
  14. setiap weeked aku ada kat kelas... huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. setiap weeked aku ada kat kelas... huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. saya pernah pergi sekali Danga Bay malam tak canti pun... tapi foto ni cantik pulak Danga Bay

    ReplyDelete
  17. @Ibu n Abah

    badan tak larat kene dibawak berurut kan kak?

    ReplyDelete
  18. @❤Kamsiah❤

    hari jumaat dah rasa happy sebab esoknye cuti!

    ReplyDelete
  19. @ardz marn

    dalam gambo nampak tenang. tapi hiruk pikuk kat luar ni sebenarnya~

    ReplyDelete
  20. @Mat Gebu

    kalau GB boleh memasak mesti dah rasa seronok dah...

    ReplyDelete
  21. @Dr Singa

    postpone to tak tau bila. lepas raya haji kot! :D

    ReplyDelete
  22. @~najwa~

    kite pun jadik bibik jugak on weekends. cuma tak masak je. :D

    ReplyDelete
  23. @Dinas Aldi

    betul la kak! wiken saya turned up to be tak bosan!

    ReplyDelete
  24. @MystoryPic

    diorg baru bukak kot lampu2 kat situ.. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D