Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, October 22, 2012

Self Portrait

Yours truly

Agak kesian menjadi tukang amik gambo sebab gambo sendiri sungguh kurang sekali. Sebab tu kalau ada orang nak amikkan gambo, GB rasa sungguh happy. Thank you. :D

P/S: Dan syukur jugak ada tripod murah GB tu. :)

64 comments:

  1. Gambar lawa, gadis dalam gambar cantik. :)

    ReplyDelete
  2. cantik gambar dan gadis manis dalam gambar ni

    ReplyDelete
  3. hahahhaaaa!!

    saya tak suka tangkap gambar diri sendirik

    ReplyDelete
  4. phewitttt...wit wit

    bleh berkenalan :D

    ReplyDelete
  5. GB ni cantik + comel. Mst ramai peminat.

    =D

    ReplyDelete
  6. peewiiit... chomelnya... masjid besi kat belakang tu...

    gurau je... lawa orang yang posing kat sebelah masjid besi tuuu

    ReplyDelete
  7. kalo kedua dpt tgk gambar dgn tuan punya gambar sekali...

    ReplyDelete
  8. sy suka amik gmbr..tp kurang diambik gmbr..sbb tak potogenik..huhuu.. :p

    ReplyDelete
  9. Len kali sentaisa le heret tripod tu boleh posing sakan2...ehehee...

    Senyuman yg manis sis!

    ReplyDelete
  10. Comeyyyy GB, mesti ramai peminat nih :)

    ReplyDelete
  11. gamba cantik!tuan yg suka amik gambar lg la cantik dan tomei!hehe

    ReplyDelete
  12. fewwittt.. maken mencanak2 naek saham cikfidde niii.. wak tumpang lalu jakks.. ahaKKs

    ReplyDelete
  13. bagaikan di overseas gmbr Gbob itu. kihkihkihkih

    ReplyDelete
  14. gB yang suwitt
    masa akak belum berumahtangga dulu.. harapkan tripod juga untuk ambilkan gambar... Been there... Done that...

    ReplyDelete
  15. Gambar dlm cuaca windy.

    Makin layu mata ini.

    Sejuk+lapo+ngantuk.

    #ewah kaktas...komen.. Haha

    ReplyDelete
  16. comei la tuan blog ni...hihi..
    bila la nk bersua kan...dekat je ngan umah js tu...hihi

    ReplyDelete
  17. Senyummu menawan.. Kat mana ni GB?

    ReplyDelete
  18. very nice picture! Sweet! Pasti ada yang rindu!

    ReplyDelete
  19. eh uncle gedek tu tukang ambik gamba byk je gamba dia..
    haha

    ReplyDelete
  20. as salam,

    sweet jugak gb nih, hehe komen mcm dari jejaka jer kan.. :)

    ReplyDelete
  21. adik manissss... sorang jalan juga ka?

    adik manis punya pasal, ini jam juga kalu abang kasi take picture sama adik manissss...

    ReplyDelete
  22. penembak juga ditembak, tau.... hati hati

    ReplyDelete
  23. Akak malu nak bergambar kalau orang yang amekkan.. Ketaq semacam je... huhu..

    Nak ambil gambar sendiri kang masuk dalam kategori perasan la pulak.. hehehe...

    Bagus la GB dah mula nak letak gambar sendiri.. Asyik letak gambar bunga je, sesekali nak jugak interframe, ya tak.. hehe..

    ReplyDelete
  24. salam sejahtera,

    lawa! selalunya org lupa nak ofer nak gambar tak kat tukang gamabr?

    ReplyDelete
  25. nasib tukang ambik gambarlah tu yer. apa pun asal kita hepi ok jer

    ReplyDelete
  26. cantik..!! kami pon ada tripod mini murah... siap gantung kat pagar lagi kalo takde orang tolong snap family photo.. hehe..

    ReplyDelete
  27. weweeetttt...
    (pehal plak akak mengatal di sini?)
    sweet tau GB nih
    sapa tak reti appreciate GB
    dia tuh bute warna..
    huh..
    hehe
    sori...
    nanti kita jumpa2 eh GB..

    ReplyDelete
  28. Masjid besi kan tu..putrajaya..sweet je senyuman yg dlm gmbar tu..

    ReplyDelete
  29. hai kak gb! lama x jumpa..











    *gedik..padahal hari2 nmpk akak kat fb* heheh

    ReplyDelete
  30. dear sungguh cantik tertarik dan menawan lah :)

    ReplyDelete
  31. Kalau tripod tak ada panggil bangla yg lalu-lalang kan ramai hahaha...

    ReplyDelete
  32. cun!! GB macam dah kurus je dari hari tu mase mula2 jumpa kat rumah dato LF! sennyumanmu memang manis.. tak dapat disangkalkan... =)

    ReplyDelete
  33. gambar ni cantik kak bungaaaaaaaa :>
    akak pung omel omel jugak hihi

    ReplyDelete
  34. wah !
    akhirnya dpt tgk model sebenarnya ... ramai yg suke tuuu ekekek ;)

    ReplyDelete
  35. hehehe..betul la..sibuk ambil gambar orang..gambar sendiri tak ada.. ;)

    ReplyDelete
  36. Wah.. makin comel la GB la ni.. kuruih..
    Makchaq dah pi legoland..

    ReplyDelete
  37. kat putrajaya kan???cantikk gambo nih

    ReplyDelete
  38. comel la gb!! memang pon klu ada tripod leh amek gambo sendiri kan auuuw.. nak beli tripod!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D