Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, October 3, 2012

Mazhab wasabi

My lunch. Yummehhh...and yes. GB dah boleh makan sifud! Lalala!

Mazhab wasabi bermaksud mazhab wahabi yang telah disalah sebut. Bukan GB yang salah sebut ye...huhuhu~

(Siyes masa member salah sebut tu kitorang seopis hampir nak tergolek-golek sebab tak tahan lawak. Hahaha!)

Mazhab wahabi tuh apa pulak? Silalah gugel. ;D

P/S: Diam bukan bermaksud tak ingat. Cuma dah pesen tak reti nak express yang 'hey, I miss you'. Dan takut mengganggu. Tuh je.

28 comments:

  1. Sekali tersilap sebut pulak...
    Dik sodap menu tu erkkk... Lapar pulak tengok gambar tu

    ReplyDelete
  2. tertukar 'h' gan 's' eh. hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehehe..
    ingatkan mazhab whatssup...
    - gB.. bila sekali dah memulakan kata2 mesra macamtu... e.g. miss u... kita jadi mudah nak bgtau apa yg kita rasa.. dan sidia pun mudah nak luahkan apa yg dia rasa...
    i like ...

    ReplyDelete
  4. Tersasul itu perkara biasa, byk sgt memikir ler tu

    ReplyDelete
  5. Macam orang sedang berchenta jerrrr...? Ahaks!

    ReplyDelete
  6. alamakk salah sebut ye dik ;))

    ReplyDelete
  7. alamak,gB buat aku nak makan sushi!!

    ReplyDelete
  8. just say it loud..I MISS U !!!! camtuh..sure dia akan terlompat2 wp depan Gb dia wat kontrol macho...haha

    ReplyDelete
  9. sekali sekala tersilap takpe dapat juga jadi bahan jenaka.


    tapi nak tergelak juga pun ada baca entri ni kahkahkahka....

    ReplyDelete
  10. dan mcm ne plak muka member hang bila di gelak kan....kan....

    ReplyDelete
  11. saya sedang benti kejap makan sushi.

    nanti saya sambung semula la. hehe

    ReplyDelete
  12. GB suka japanese food ye..kite kurang sket..makan sekali dua ok.. masuk kali ke-3 dah takleh telan..hehehe

    ReplyDelete
  13. GB kecur air liur kt tgk sushi nie.. oooomai maiii..

    ReplyDelete
  14. wak kok sukak tanye kabare Gb disana disana.. ahakkksS

    ReplyDelete
  15. Huhuhu xpenah makan sushi.takut nak try..kenapa xtau.huuuuu

    ReplyDelete
  16. kalo tersasul mesti kena bahan dgn kawan2...huhu

    Dulu saya suka sushi..skrg tak boleh terima dek tekak..kalo tengok tu teringin jugak..

    ReplyDelete
  17. isu sensitip ni...wasabi tu rasa pedas kan. rumpai air kan? alaa sayang tk dapt tgk gambo gb snap..line k.o sokmo

    ReplyDelete
  18. Wasabi pedas menyucuk hidung..
    Sushi akak tak suka tapi anak-anak dah addict.

    ReplyDelete
  19. Owh takutnyeee nengok makanan itewww? Ermm hee sedap ke? (Sebok gak nak tau tu!)
    My latest Entry :)
    Saya dah jumpa beliau!!! Hoyeh!

    ReplyDelete
  20. kalau mata aku tak silap,
    anak sotong kurita merah tu dah lahap sushi ko kat dalam bungkusan .... macam baby alien tengah menyorok dalam kargo dari planet X... huhuhuhu

    ReplyDelete
  21. Nyaris2 akak komen tentang WAHABI jugak!

    ReplyDelete
  22. mm... ai pun selalu je salah sebut. hahaha

    ReplyDelete
  23. sesungguhnya wasabi itu adalah sejenis ubi kann :)

    ReplyDelete
  24. hehe..tergelak gak saya baca! kecik ati org wahabi.

    saya tak penah try lagi mknn gini. selalu pndang2 je..

    ReplyDelete
  25. terliur tgk sushi tu...nak ckit...hehehe...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D