Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, October 18, 2012

Macaron MummyZZ

Macaron ini sedap. Sebab kurang kurang kurang manis berbanding macaron lain yang penah kite rasa.
Texture...just nice... nak rasa? Nak tempah untuk makan sendiri? Atau nak buat gift?
Sila la ke blog nih. Sekian... :)

27 comments:

  1. Kakak tak pernah makan lagi tau. Kat JB macam tak ada kan..

    ReplyDelete
  2. baru nak mintak awak belanje...hehehee....

    ReplyDelete
  3. selalu nengok aje macaroon ni..tak pernah rasa pun..npk mmg sedap..hai sape nak belanja nih?

    ReplyDelete
  4. sekuat2 akak makan pun...
    akak cuma suka kuih pedas.. kuih manis... kureng...
    pernah makan tapi tak pandai menilai...

    ReplyDelete
  5. yeah i dah dua kali buat gifts. thanks to you!

    ReplyDelete
  6. buat hantaran cantik kan macaron ni...

    ReplyDelete
  7. Mak tunggu gb beli dan hadiahkan kat mak. :)

    ReplyDelete
  8. Akakpun kurang suka kuih manis2 ni.. Makan tu makan la tapi kureng..

    Belum pnh cuba makan macaroon ni.. :)

    ReplyDelete
  9. sodappp... den kalau beli sepapan (ada 6) berebut ngan anak so kena la beli berpapan-papan hahaha... (buruk perangai punye mak)
    My latest Entry :)
    Tips nak buat kabinet dapor

    ReplyDelete
  10. assalam GB..acik dah makan yang mommy ZZ buat ni tau..memang sedap kan

    ReplyDelete
  11. daddyz n mommyz nak mai penang... daku bermimpi2 nakkan makarun ini...
    huhu

    ReplyDelete
  12. saya pernah macaron yang manis hamat boleh kencing manis i. pehtu tobat tak nak makan dah. haha

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. as salam,


    tak penah torai lg, insha Allah, noted thanx gb :)

    ReplyDelete
  15. tempah baru ke ni?

    Kena buat stok kat JB. Nanti saya ke sana boleh rasa ... hehehe

    ReplyDelete
  16. assalam GB, sapa yg gheget tu...bersepah xdak bentuk gigi pon.. :)

    ReplyDelete
  17. tak pernah makan macaron..tak tau rasa dia camne..huk huk

    ReplyDelete
  18. salam..

    alhamdulillah...nampak pun dah sedap..
    jamu mata saja pun dah cukup kenyang ;)

    ReplyDelete
  19. thank you for promoting! nanti suruh mommyzz belanja awak..:P

    ReplyDelete
  20. pernah rasa sekali..sekali je sebab kemanisan nya tu,rasa tak mau dah macaron nih..hahah

    ReplyDelete
  21. I bet that would be tasty and I dont mind taking one. Nice shot with a lot of details in it.

    ReplyDelete
  22. owh nampak mcm sedap ni


    eh kenapa tak manis?

    ReplyDelete
  23. tak penah rasa macaron..hehe sadiss

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D