Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, October 8, 2012

Iyolah tuh~

Dusk. View towards seafood restaurant and Tanjung Pelepas Port 

Sejak amik ubat elergi yang direkomen kakak Singa haritu, GB dah boleh balun udang ketam seafood segala tanpa gatal-gatal. Oh...nikmatnya...!!!

P/S: GB dalam state kepenatan. Kalau keadaan mengizinkan, rasa macam nak amik leave half day je harini. Tapi petang ada meeting pulak. Kalau dalam meeting tu ada pemangkin best jugak le nak attend kan? Kuikuikui~

23 comments:

  1. Dah boleh makan bagus - ada chance join kami...:)

    ReplyDelete
  2. rasanya ini view dari Restoran Yeo Sekeluarga.. betultak??

    ReplyDelete
  3. wah jumpa kakak singa hambek ubat?
    iye
    kalau meeting ada 'pemangkin', sanggup dtg awal masuk meeting
    kalau meeting ada yg muka macam pecah rumah...err..bos..saya tak mau masuk itu meeting bole kaa???
    hehe

    ReplyDelete
  4. like2..like...

    jom makan ketammm...

    ReplyDelete
  5. View yg menarik!
    Kalau mkn kat Tg Piai,pontian pun sama..boleh nampak sibuknya PTP. Cantik pd waktu mlm.

    ReplyDelete
  6. apa nama ubat tu?
    aku terpaksa lupakan seafood buat masa ni sebab teman hidup aku tengah alergik gatal2 telinga kalau makan seafood ni...

    ReplyDelete
  7. lama dah kurangkan seafood, sejak asid urik diparas mencurigakan.

    ReplyDelete
  8. gb amek ubat aper? sbb lepas branak, kulit kita jadi sensetip plak..

    ReplyDelete
  9. OO Cik gadis bunga..inilah tempat nekcik dibesarkan...rumah kami atas air...bila musim ribut kena lari ke balai raya..takut rumah terbang....oo nostalgia

    ReplyDelete
  10. OO satu lagi...apa ke nama ubat untuk alegik ketam sotong udang ni..anak nekcik alegik sampaikan bibir pun jadi tebal

    ReplyDelete
  11. nk letak siapa eik..
    mau abg arron kah!
    atau abg zizan kah!
    atau mau htr umai kah?

    hahaaaa

    ReplyDelete
  12. jom menyotong-goreng-tepung...


    .

    ReplyDelete
  13. Err....GB....nanti inbox CM kat FB ek jenama ubat alergi sepi yang GB makan tu....((ngidam nak makan sotong dah nih!!!))...

    ReplyDelete
  14. gB...
    dimana-mana pun... jika ada pemangkin... memang bersemangat.... jadi bersemangat...
    oooooooooo...

    ReplyDelete
  15. Biasanya dalam meeting, kalu nak pemangkin dan segar mata, adalah officer yang kacak di depan mata! Ahaks!

    ReplyDelete
  16. Nice view.. Teringin juga nak tahu ubat tu.. nak beri mak akak yg elergi seafood..

    ReplyDelete
  17. lawa...

    ada pi yoo seafood tak? situ masakan cina mualaf.

    sedap best btul 1st time dapat makan masakan dr org cina

    ReplyDelete
  18. telan je seafood.. pastu baru fikir telah ubat...

    lallalaaaalala!!! emmm sedap..

    ReplyDelete
  19. cantiknya pic!!!
    syukur GB dh dpt enjoy nikmat dunia.. sedapkan seafood...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D