Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, October 18, 2012

Geram

Aksi di Restoren Tupai-Tupai tak lama dulu. Mak dia banje makan. Tengkiu mak dia...! ;D
(Gambar ni dikira suatu kejayaan sebab siyesli bukan senang nak tangkap gambo budak keletah yang tak dok diam dalam keadaan low light macam ni, without flash pulak tuh! Hoyehhh!!!)

Saya ada perasaan geram kat budak ni sebab dia comelllll macam mak dia yang tengah konferens dalam kesejukan tuh!!

P/S: Saya ada perasaan jeles tapi saya buat dek je. Saya ada perasaan bengang tapi saya buat dek je. Saya juga baru delete semua sms dan no telefon sebab dah tak boleh nak buat dek je. Tapi bukanlah terhadap budak ni dengan maknye ye... :)

46 comments:

  1. Budak comel mesti semua orang geram. :)

    ReplyDelete
  2. cool! mesti byk gambar yg blur sebab aktif sgt bergerak + low light+ no flash kan...

    ReplyDelete
  3. come..tukang amik gambaq pun come..

    ReplyDelete
  4. sama2 comel..budak yang diambik gambar dia ngan budak yang ambik gambar dia he he

    ReplyDelete
  5. comey sungguh, mmg sonok tgk muke budak2.budak2 yg suci tiada terpalit dosa

    ReplyDelete
  6. kenapa budak comel mesti susah nak dok diam???hahahah

    ReplyDelete
  7. apasal sidai kain batik kamu kat situ...?

    ReplyDelete
  8. @Azian Elias

    aicececehhh...kembang tukang amik gambaq ni kak. :D

    ReplyDelete
  9. @Acik Erna


    ahahah lagi lagi kembang la budak yang amik gambar ni acik... ;D

    ReplyDelete
  10. "geram jgn engkau geram..geram bermacam ragam..lalala"
    comelnyer dia...

    ReplyDelete
  11. mak dia belanja eh...
    untung.



    kalau mak dia buat perangai serupa mcm anak dia dalam gambar mcm mana eh rupanya.


    kekekeke...gurau jer

    ReplyDelete
  12. Memang comei la gegirl tuu :)

    Padam semua menda2 luaran gitu takkan bermakna sekiranya tak dapat padam di hati & minda :(

    ReplyDelete
  13. Apa main sume delete jeni gB?

    Nk delete2 gak la.

    Hoho

    ReplyDelete
  14. 2 maksud geram , satu kat budak kecik dan satu lagi kpd org yg buat awak geram .

    ReplyDelete
  15. 2 maksud geram , satu kat budak kecik dan satu lagi kpd org yg buat awak geram .

    ReplyDelete
  16. Memang susah nak ambil gambar anak2 kecil yg aktif... Comelnya gegirl ni..

    Kenapa GB? Kelihatan seperti ada masalah je. Moga dapat diselesaikan sebaik mungkin...

    ReplyDelete
  17. sume comel
    budak tu comel
    mak budak pasti comel
    gb pun comel
    akak pun comel gak
    (larik sambil masuk dalam bakul)

    ReplyDelete
  18. comelnya!
    delete to make space for better inputs.

    ReplyDelete
  19. yess dear mmg mencabar nak amik gambar kids especially kat situsi low lighting ni.. bravo sebb tak guna flash!

    ReplyDelete
  20. @||alis||

    u takde no ai kan? so u takleh delete no ai. hahahah!

    ReplyDelete
  21. @Nur-nba

    boboy tu...

    takde masalah pun. just once a while issue je..

    ReplyDelete
  22. @Anash

    akak comel. taknak jumpa kite ker...??

    ReplyDelete
  23. @Eny Yusnizar

    haha! tak reti lagi teknik dan berflash cantik2, so amik jalan selamat je..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D