Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, October 12, 2012

Facing my fear factor

Vampire's special dish,
Puteri Specialist Hospital, JB

Lamanya rasa jarum tu kat lengan...

Dapat result... generally ok. Alhamdulillah. Tapi ada jugak yang kene dirisaukan.

P/S: Nanti report saya nak tunjuk kat akak tu kalau ada date sunrise. Boleh ek? :D

27 comments:

  1. ternyata kita ada persamaan warna darah ..

    ReplyDelete
  2. Kat unit dialysis ni... Heavenbg vampire... Muahhhahaha

    ReplyDelete
  3. Bagi org kretif ambil darah pun boleh jadi hasil seni yang menarik. Seni mengambil gambar...

    ReplyDelete
  4. ooooo fear factor yaaa.. hahaha... gotcha.. ;)

    ReplyDelete
  5. darah saya pun merah jugak tak payah risau heheheh

    ReplyDelete
  6. saya pun takut jarum.

    Tapi saya suka inject org .... hehehe

    ReplyDelete
  7. baru je kena amik darah last 2 wks, byk pulak tu..sampai lebam lebih seminggu kat area tu.

    ReplyDelete
  8. nak like uncle hamzah punya comment.. eh YB pun takut jarum, aiseh, badan jek beso.. huuhu..

    cucuk kat tangan rasa macam kena gigit semut jek, tapi kalau cucuk kat montot sakit weh.. heheh..

    ReplyDelete
  9. Wah..ngeri juga bila tengok jarum injection tu.. Medical check-up ke?

    ReplyDelete
  10. orang mengandung lagi la kerap kena amek darah.. hahaha

    ReplyDelete
  11. fobia dgn jarum sbb doktor pernah cocok 14 kali tak jumpa urat... doktor sengal

    ReplyDelete
  12. akak..
    kalau nengok jarum je
    akak mcm nak pengsan
    (sah tak leh jadi dokte..)

    ReplyDelete
  13. Haritu masa darah akak diambik cenggitu, punya la cekap staf sepital tu sampai tak rasa kebenda pun, sedaq2 dah siap. Tabiklah.

    Semoga semuanya ok2 saja dik GB :)

    ReplyDelete
  14. Sakit part nak masuk jarum je, but the rest were okay. Pelik, saya tak takut ambil darah tikus lab saya, but bila orang ambil darah saya, punyalah takut.

    ReplyDelete
  15. Rupanya kita ada fear factor yang sama GB :)
    Sebenarnya tak sakit pun, cuma perasaan ngeri tu yang tak boleh nak control...hehe

    ReplyDelete
  16. kenapa GB? hope everything is fine...saya pun takut jarummmmmmm..~bahaha

    ReplyDelete
  17. nape plak tu GB...x sihat ke?
    js pun takut jarum...huhu

    ReplyDelete
  18. check darah untuk apa agaknya tu ya... Hidong macam terbau nasi minyak, nasi arab, semua ada ni..

    :)

    *akak dulu pernah gak check darah ni... Rasa mcm nak pitam lepas tu.. Masa tu badan bengkak2 suspect gout, tp bila buat pemeriksaan semua, darah dan urine test, okay je dia punya result... Bak kata doktor tu, cantik result awak.. ehehh..

    ReplyDelete
  19. hahhahhahaha......ada yang terbau nasi minyak nasi arab tu tak tahan tu...hahhahahaha

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D