Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, September 24, 2012

Tetibe banyak pulak ceritera yang beratur nak di update. Satu-satu ok...

Dataran Bandaraya, JB, semalam.
Lepas menstim boat, mentauhu bakar, then lepak sini jap bercerita soal hati dan perasaan (cewahhh!).
Lepas dah post baru perasan gambo ni sedikit tahape-hape and tak centre. Takpe. Abaikan.

Sebenarnya banyak pulak yang GB nak ceritakan dalam blog. Dari cerite tandang bertandang ke rumah akak blogger bersama seorang blogger lain, ke jalan-jalan konon ke Karnival Nusajaya, tapi tak jadi, lantas terus pergi memburu sunset, tapi tak nampak sun. Sehinggalah ke stimboat di Dataran Bandaraya dan ended up dengan lepak di padang sambil bersembang dan menembak-nembak. Lepas tu konon nak singgah Danga Bay untuk night photoshoot, tapi nasib baik ingat esoknye tu hari Isnin. Ahahaha!!!

Weekend yang bahagia I can say. Huhuhu...

P/S: Terasa macam bertambah gebu lak sekarang. Nak-nak lepas ditegur member blogger. Kene kurangkan kegebuan dah nampaknya nih. Huhuhu~

52 comments:

  1. alaaa,..gebu2 lah mengancam...hehehe

    ReplyDelete
  2. cantikkkkkkkk !!!

    gebu sodap polok!!

    ReplyDelete
  3. teringat kisah hantu lilin kat dataran bandaraya.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Gebu tu aset..ahaks (sbb den pon samo..). Eh Gb...bukan ker GB memang sentiasa ada banyak entry yang beratur tunggu turn ke..? Lariiikkk!!!

    ReplyDelete
  5. gebu tu senang hati kan..rindu kat jb tetiba..

    ReplyDelete
  6. Gebu nan comeyyy...:)

    Orang macam akak tengok gambar tu ok je tapi org yang kretif pandang dari sudut berbeza ada je cacat celanya.

    ReplyDelete
  7. Akak ni org johor..tapi tak pnah melepak kat tmpt2 yg awak sebut tu.. Cntik gmbo tu ape..:-)

    -dtg dr blog TP-

    ReplyDelete
  8. kita kan geng gebuuuu.. #ehtetibe hahahaha

    ReplyDelete
  9. Dah dekat pukul 10 malam tu masih di Dataran? Sejuk kan malam-malam di sini.

    ReplyDelete
  10. Gebu Bunga tetap cantik. Ye dak Gbob..

    ReplyDelete
  11. gebu la ok, macam kuih pau yang gebu.. ahakssss..

    ReplyDelete
  12. Gebu....adehhh terasa ai...hahahaha...

    ReplyDelete
  13. gebu la best! sedap peluk...hihhii

    ReplyDelete
  14. Org bujang .....nak ke mana pu org tak kacau ...

    Jgn mcm kita ni ...baru melangkah setapak ....dah berderet di belakang ....

    ReplyDelete
  15. alaaa... makan je. selera tengah ada, kan?

    ReplyDelete
  16. gebus???? alahai ksina pun makin-makin..

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. cantik mmg kaler diraja. jam di dataran ni.


    ada nampak lodge freemanson tak kaler biru berhampiran kat dataran tu?

    ianya menghadap ke arah laut

    ReplyDelete
  19. Wonderful night shot! eh gebu comei pe heheheheh

    ReplyDelete
  20. @Dr Singa

    tengkiu kak! tapi kurang sharp. :(

    nanti jumpa kang meh peluk2 meh!

    ReplyDelete
  21. @Aziela

    wuwuwu. saya nak kurangkan jugak! boleh? heheh~

    ReplyDelete
  22. @JunAina

    alaa...cane saya nak jadik pengapit nantiii???

    ReplyDelete
  23. @Ujie

    tengkiu akak sudi singgah. jom la kite gi tempat2 tu.. :D

    ReplyDelete
  24. @Kesuma Angsana


    yang ni kurang sikit yangg..gb tak puas hati..

    ReplyDelete
  25. @Citarasa Rinduan

    ada la orang tu kan..kata kite gebu...huhuhu~

    ReplyDelete
  26. @tasekM

    comey2 pun takde gak orang masuk minang kak..hahaha!

    ReplyDelete
  27. @Telor Power

    alaa...tak nampak la. kalau ko ada gambonye sila lah tunjuk eh~

    ReplyDelete
  28. @Eny Yusnizar

    hihi tengkiu...gebu mmg comey, cuma kite tgh plan nak naik gunung kk ni. kene kurang sikit utk stamina. :D

    ReplyDelete
  29. Tak pernah amik gambar waktu malam kat sini.. GB mmg suka stim boat ke..??

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D