Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, September 14, 2012

Surprise...!!!

Stulang Laut Sunrise. Love the golden reflection on the water.

Semalam GB buat surprise. Tapi nyaris-nyaris GB yang ter'surprised' balik. Nasib baik tak.

Tapi orang yang GB surprisekan itu memang surprised betul lah dengan surprise yang GB buat.

Nak tau? Next entry GB ce citer.

P/S: Weekend ni cuti 3 hari. GB balik KL insyaAllah... Kawan-kawan apa plan? Meh le ce citer kat sini.

26 comments:

  1. 3hari cuti?
    balik kpg
    balik kpg dan
    balik kpg

    hehe
    (suprise??? wah...nak tau..hehe)

    ReplyDelete
  2. masa tgk gambar..dah agak dah ni mesti kat JB bila tgk benda kecik sebelah kanan.bila baca caption..ye saya betul..nice pic sis!

    ReplyDelete
  3. i suka surprise! u pun suka, orang tu pun pasti suka!

    ReplyDelete
  4. hai awak... gambar awak sangat cantek..
    9skema tak komen gini..)

    ReplyDelete
  5. Aisehmen, orang dah berkobar2 dah nak bace akaka...
    My latest Entry :)
    Ghaye Ghaye Ghaye!

    ReplyDelete
  6. Wooo!!!!! Wuwuuuuu Aspen da suprise habis da nih!!!

    ReplyDelete
  7. Kita tunggu citer gb je laaahh.....

    ReplyDelete
  8. Akak tunggu dgn kuaci sebungkus...

    ReplyDelete
  9. weken ni je balik...

    nx week tak balik?

    so tak join ke ...

    ReplyDelete
  10. Menyunrise kat Stulang Laut ? gigih! Tahniah..heheheh...saya pun tak pernah lagi...

    Selamat balik Subang :)

    ReplyDelete
  11. Tak tunggu sampai malam GB? Malam mesti nampak lampu di seberang sana - lampu org singpore.

    Apa yg terkejut dan dikejut agaknya - suspen betul.

    ReplyDelete
  12. Dah makan mee rebus stulang laut..? Sedappp...

    Dah beli kupang atau ikan dll kat tebing stulang laut tu..??

    Sedappp...

    Hehehe...

    ReplyDelete
  13. this weekend penuh dgn open house la gb.apa lg selain dr mkn mkn dan mkn!

    ReplyDelete
  14. KE STULANG LAUT NAK NAIK FERI KE INDONESIA KE?

    ReplyDelete
  15. dah tahu dah .. awak surprisekan CR kan ?

    ReplyDelete
  16. Opocot omak aih! Akak plaks yg tokojut.. Har3. Balik KL sure GB g kenduri Afasz kan3? Saplais lagik kots? Hahah

    ReplyDelete
  17. sendiri meratapi sekalungan sengsara .. dan mengenang sisa sisa .. pahit maung madah pujangga

    ReplyDelete
  18. hakhak.. surprise gB dah terbongkar kat blog CR.. heee.. takpe, nak tunggu gak next entri..

    ReplyDelete
  19. hahahha...
    nak gelak dulu sebab masih tengiang2 kata2 SYUE pada kak ttg kamu......

    ReplyDelete
  20. oohhhhh GB pg jamuan kak ayu yeeeeeee

    ReplyDelete
  21. GB ada no hp Kak ZAKIE? Dekat tak dengan tempat dia? Dia berhajatkan Tart Nenas. Kalu GB tak keberatan tolong sms dia tanya dia nak berapa pek.

    Dan jika tak menyusahkan, sms me bila bleh jumpa somewhere kat KL. Nak krim Tart bawak ke JB.

    ReplyDelete
  22. Assalam GB..acik tak de plan lain selain dari kenduri untuk 3 hari bercuti tu

    ReplyDelete
  23. dah cuba kat area tg.langsat di pasir gudang sana tak GB

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D