Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, September 16, 2012

Saya Mahu Terbang

Saya nak jadi macam layang-layang tu. Terbang tinggi tapi masih bertali.


Kawan saya dah terbang ke China tadi petang. Saya jeles.

Saya pun nak terbang juga. Kalau boleh sekarang juga dan sejauh-jauhnya dari Malaysia nih.

Selamat malam.

P/S:  Kalau betul itu niat awak, awak dah berjaya. Tahniah.

31 comments:

  1. selamat malam jugak. :)


    *terbangla, tapi toksahla ke kutub yer.!

    ReplyDelete
  2. terbang jauh jauh... tenangkan fikiran

    ReplyDelete
  3. @sepa

    lorrr...saya baru nak gi menyuruk kat kutub...

    ReplyDelete
  4. Mak harap impian mak untuk terbang jauh pada awal tahun depan akan jadi kenyataan, InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  5. Terbanglah setinggi mana pun, jangan lupa tanah pula.
    Biar landing atas tanah jangan landing atas laut. hehehehe

    ReplyDelete
  6. pasang niat...
    pasang niat...



    terbang juga nanti.


    (tapi niat saya dah pacak lama,masih belum dapat terbang....huahua)

    ReplyDelete
  7. wah gi cina..best nye terbang jauh2 :)

    ReplyDelete
  8. lamanye x singgah sini...

    sy pun nk terbang jugakkkkkkkk...hihi

    ReplyDelete
  9. assalam GB.terbang la setinggi mana pun tapi jangan lupa kembali

    ReplyDelete
  10. tau sapa kawan gb yg gi china itu
    heheh..
    dokte garang..
    plan
    nanti leh terbang
    jauh2
    mahupun dekat2
    janji terbang...kan?

    ReplyDelete
  11. Gb leh terbang gi Pontianak pergghh.. nek dari Batam tapii.. ihikks

    ReplyDelete
  12. i m feeling it too, though from a different location. i m also now thinking abt niat. and i m confused.
    @sji

    ReplyDelete
  13. Kakak, kawan kita fly to Ireland esok malam further study kat sana. Rezeki dia. :((

    I hope, i will get the chance utk belajar ilmu Allah kat negara org. Hehe~ ))

    ReplyDelete
  14. Buat menda ke China....bisnes erk...erk.....ahakz....

    ReplyDelete
  15. Akak nak terbang gak tapi ramai sangat yg nak mengikut so berangan jelah...kalau sorang2 lama dah ku terbang tinggi-tinggi...

    ReplyDelete
  16. saya pun rasa nak terbang...rasa macam dah lama tak terbang..hahaha

    ReplyDelete
  17. Aaa...terbanglah utk sebuah ketenangan..
    Tp utk mengubat..andai terbang sejauh mana..jika hati masih disini..baiklah lepak bagan lalang. Eh.

    Hehehe..

    ReplyDelete
  18. Salam sweetie

    Sweet dreams

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/09/majlis-idilfitri-di-tasik-titiwangsa.html

    ReplyDelete
  19. Tak suka berada lama2 dlm kpalterbang.. Tp suka tgk negara orang... Macamana tu?

    ReplyDelete
  20. Bunyi macam jauh hati dgn seseorang je ni GB.. huhu...

    Tak payah terbang la GB.. Panjat ke pokok kelapa tu... hehe...

    Teringin gak nak terbang, tp takut naik kapalterbang... Camno tu.. haha..

    ReplyDelete
  21. Sorang2 elok sangat tu kalau nak terbang jauh2.. kalau dah ramai susah pulak..Tapi jangan tak balik pulak..

    ReplyDelete
  22. saya pun nak sangat terbang tinggi2...dah penah beberapa kali mimpi saya boleh terbang....

    ReplyDelete
  23. La nak terbang ke mana tu.. nak ikutttt..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D