Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, September 28, 2012

Nak buat tender drawing dan dokumen bukanlah semudah nak anto resign tender ye...

Tu eskrem. Bukan pisang. Bukan GB punye tapi. 

Kuikuikui...

Sebenarnya sekarang kitorang dalam stage bizigilo sampai kene tido kat opis. Tido ke tapi? Hahaha...!!!

Sebab tu GB takleh nak blogwalk sangat dan takleh pulak mereply komen. Sori eh kengkawan.

Budak praktikal kitorang pun sampai sakit gigi sebab stress. Kelakar jugak tapi takpelah, nak buat cane kan? Sok sok dah keje bebetul kang cenggini jugak hadapnye... ;D

Sebenarnya GB pun stress gak tapi takleh la kerut muka sangat kan...nanti tak cun...

So sekarang tengah break jap, makan-makan eskrem...update-update blog ala kadar...sebelum sambung menyetress lagi ye...

P/S: Bila stress ni kadang-kadang GB suka kacau orang. Awak yang terlibat...soweeee.... ;)

28 comments:

  1. saya kalau stress kerja ni, kunyah asam. hehe

    ReplyDelete
  2. Labih baik stress kerana ada kerja dari stress tak tahu nak buat apa. :(

    ReplyDelete
  3. stress makan coklat, makan eskrim.. tu yang sampai sakit gigi, hihihi

    ReplyDelete
  4. Tidor kat ofis - dah melampau tu. Nasib baik tak ada laki:)

    ReplyDelete
  5. Jgn stress sgt wlpn bz sampai tido kat opis.

    ReplyDelete
  6. mmg busy kan keja line architect ni..wife saya dulu zaman student bila nak hantar projek, manjang tido studio! :)

    ReplyDelete
  7. sebab dah biasa buat KA setuju ngan tajuk N3 ni

    ReplyDelete
  8. tender2 lahh
    x mo komen pasal tu kkeke
    sbb x menahan tgk aiskrim tuu
    aduhh aiskrim macam nie punn leh terliur
    mana tidaknyeee dah lama x makan , benda remeh2 macam nie kalau x hinggat nak makan .. x der nak makan nyeee huhuh

    ReplyDelete
  9. haritu cari eskem ni xjumpe.. yg jumpe yg lg satu tu

    ReplyDelete
  10. hehehehehe...
    stress makan ice cream magnum...
    baru hilang stress...

    ReplyDelete
  11. amat memahami tugas GB tu dan kita pun tengah stress sekarang ni, jom window shopping...

    ReplyDelete
  12. normal
    bila bab tender
    tido opis seminggu pun bole jadi
    kan?

    ReplyDelete
  13. jgn stress2 tau nti cepat tua...hihi.

    sedap plak nmpk aiskrim lama dh tak beli...muahhh3

    ReplyDelete
  14. weyhh eskrem tu cedapp..lama tak mamam :)

    ReplyDelete
  15. dah lama tak makan ice cream!! ahhhh esok nak pi beli!

    ReplyDelete
  16. tak pernah nampak pun eskrim tu..

    ReplyDelete
  17. Alahai... tak stress pun awak suka kacau orang jugakkk...!

    ReplyDelete
  18. salam kenal,
    selalu nampak GB ni kat blog akak Dr. tu.. hehe..

    pandai ambik gambar jugak GB ni yea..

    pic semua cantik2...

    selamat berkerjaya ye... senyum sokmo biar stress pun tapi.. hehe..

    ReplyDelete
  19. Awww...gambar ice krim tukan kalau YB tengok jadi isu!

    Akak dah tinggal zaman tido opis sejak 5 tahun lepas. Kalau dah bila nak tender menender jerk mau separuh nyawa kena kerah. Sekarang goyang2 kaki siapkan dwg jerk. Tender menender dept lain buat...yeyyyy...

    ReplyDelete
  20. ish..ish..ish, sampai kena tido opis ke? kesian GB..jgn stress sgt hokay..chilll

    ReplyDelete
  21. ya betulll...kalau stress makan eskrim,. lega jer rasa. xpun makan chocalate bar.

    ReplyDelete
  22. gua suka part P/S tu..

    sipi sipi nampak macam ada bibit bibit kuntum kasih sayang kat situ..

    keh3..


    .

    ReplyDelete
  23. sedang bercinta kot nih... hehe.


    .

    ReplyDelete
  24. sebelum saya stress, saya selalu buat konsultan stress dulu :D

    ReplyDelete
  25. Pakcik pun tengah bizigilo, jadi jangan ganggu Pakcik sekarang tau !
    [amaran dari budok ganah, makang budok]

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D