Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, September 6, 2012

My First Love


Sebenarnya GB demam sejak weekend lepas. Sekarang baru nak baik sikit. Dan sejak demam haritu, ada satu benda yang berjaya buat GB girang.

Bila dapat minum kopi balik!

Oh coffee, my first love, now and always! Muah!

P/S: Bekalan (eceh...) kopi Tenom di atas tu... tengkiu muah muah kat mak Seroja. Dan termos kuning tu pulak, tengkiu kat kakak saya! Sayang semua!

40 comments:

  1. dah lama kite tak mengopi...
    sedang menjaga kesihatan kepala yg blurr manjang nih.. ihhii...

    ReplyDelete
  2. @CiKPuaNLawA


    but when it comes to kopi, i simply kenot tahan laaa...hahaha!

    ReplyDelete
  3. Akak jugak pecinta kopi!

    Kopi murah ke kopi mahal ke kopi tetap kopi!

    ReplyDelete
  4. Saya biasa minum kopi Hang Tuah aje..... yg paket kuning tu. Hampir semua supermarket ada jual

    ReplyDelete
  5. wahh da ada 1st luv la dia...ehehee

    ReplyDelete
  6. Kopi panas cecah roti kering sedap jugak ek!

    ReplyDelete
  7. Tak habis lagi kopi tenom tu? :)

    ReplyDelete
  8. dr singa promo kopi 434 buatan muo hahahahaha


    GB kalau boleh jgn amalkan minuman 3 in 1 ni selalu sis

    ReplyDelete
  9. @Telor Power


    kite tak minum yg 3 in 1, instead buat sendiri je.

    mmg tak gemor 3 in 1 pun. manis. lack of taste. :D

    ReplyDelete
  10. @~najwa~


    seb beik tak payah masuk pusat. hehehe.

    ReplyDelete
  11. Kat mana nak beli kopi ni..nak try jgk..cam best je

    ReplyDelete
  12. Kat mana nak beli kopi ni..nak try jgk..cam best je

    ReplyDelete
  13. @d!LLah

    kopi ni mak kakcik seroja belikan kat sabah.. :)

    ReplyDelete
  14. kopi juga minuman pertama Pakcik diikuti teh. teringat kena sound dengan satu makcik masa order kopi dalam foodcourt di pasar Payang, Terengganu.

    Saya: "Mokcik, bagi saye kopi o panah (panas) se (satu) !"

    Makcik: [sambil tengok atas bawah]. "Beso (biasa), orang tuo (tua) aje hok minung (minum) kopi o ni ..."

    Saya: "Erkkk ..."

    ReplyDelete
  15. @Azizan Zolkipli

    saya adalah orang muda yang minum kopi O ok. yeayyy!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D