Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, September 12, 2012

Kenapa ada rama-rama di dalam perut?

The lifeless and the one with life

For the first time after quite a longggg while, GB rasa ada butterflies flying in my tummy. Many butterflies. Many, many butterflies.

P/S: Orang yang blur dan lack of self confidence adalah complete package of disaster. I refer to myself.

39 comments:

  1. cuba nyanyi lagi butterfly heheh nanti butterfly keluar dari dlm perut tu hehe

    ReplyDelete
  2. and myself too..complete package..blur & lack of self confidence hehehe

    ReplyDelete
  3. butterfly tu masuk time gB tido..
    haha

    ReplyDelete
  4. boleh ganti dengan kupu-kupu kalau mahu .. hehe

    ReplyDelete
  5. Mujur mengkarung hijau tu tak ikut masuk sekali! ;-)

    ReplyDelete
  6. saya nak bawak rama rama saya pergi panjat tembok !!!


    ReplyDelete
  7. saya ada 3 buku yg diatas meja tu, satu di opis, satu dalam kereta, satu dekat rumah..

    ReplyDelete
  8. lawanya workstation! siap ada sesumpah! ahahaha

    ReplyDelete
  9. EH.... KALKULATOR KITA SAMALA....
    EH.... APSAL AKU LARI TOPIK NI???
    ERMMMM

    ReplyDelete
  10. Mengkarung tu join sekali ka ngan butterfly .....

    ReplyDelete
  11. Heran kan?
    Masuk cemmana dalam perut kita?

    ReplyDelete
  12. sebab tertelan ulat beluncas?
    er..
    er...
    laaa..akak pun hade buku tuh!!!!
    dibagi sebagai hadiah oleh seorang botanis

    hehe

    ReplyDelete
  13. gB, tu lizard betul ke tipu???

    ReplyDelete
  14. Dah kata gadisBunga mestilah jadi tarikan rama-rama:)

    ReplyDelete
  15. kalau di sekolah, 3 hari ini, banyak cikgu tahun 6 merasakan butterflies dalam perut dek penangan murid menduduki exam....cikgu ketaq habis....

    ReplyDelete
  16. @maya amir

    and that makes us slow. pikap slow. sebab tak kompiden dan takut dikatakan perasan.

    ReplyDelete
  17. @alien

    masuk tang mana la agaknya eh? hahaha!

    ReplyDelete
  18. @MyJourneyMyPhoto

    saya pun ada beberapa buah buku ni kat opis. kat rumah takde la tapi~

    ReplyDelete
  19. bila di translate dalam bm.. memang kelakar aje.. huhuhu..

    moga cepat keluarlah rama2 tu yer.. hehehe..

    ReplyDelete
  20. orang kata, nak kurangkan butterflies tuh, jangan ambik solid food atau sugary drinks. entahla.! :)

    ReplyDelete
  21. sekor labah-labah cuba panjat perigi

    ReplyDelete
  22. u kata i cekap kan. i rasa butterfly feeling kena mengena dengan fish ;)
    butterfly kan beautiful!
    seriusly, i see u s very not blur and full of self confidence.

    @sji

    ReplyDelete
  23. tapi kan, kalau dilamun cinta pun ada rasa rerama dalam perutt .. heee..

    ReplyDelete
  24. I wonder what's the reason of the butterfly feeling in your tummy. Haa kakak. Hikhik~ ^^

    ReplyDelete
  25. rama2 dalam perut. mesti lagu dia berlainan sikit kehkehkeh

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D