Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, September 26, 2012

Gugup. Dan foto Tanjung Langsat lagi untuk Telor Power.

Masih lagi di Tanjung Langsat yang tak nampak sunrise tuh...

Telor Power, ko penah jalan sampai sini tak? Ke lagi jauh dari ni ko penah jalan? Hahah!

Nanti GB taruk semua foto Tanjung Langsat kat belog satu lagi okeh! Tunggu naaa...

*

Betul la kata Kak Azie yang dah komen dalam entri lepas.  Sebenarnya GB gugup.

Gugup maksudnya apa mehhh???

P/S: Sekarang ni GB suka pulak dengar lagu baru Alyah ni. OST cerita Kau Yang Terindah. Ceritanya GB tak tengok pun. Suka soundtrack nye aje...


Kau Yang Terindah - Alyah (Live)

23 comments:

  1. sorang2 ker ke tanjung langsat tu? len kali caling2, manalah tau kiter ada kat umah...direct jer ke cni....

    ReplyDelete
  2. xie xie ni GB.

    Pernah....tapi ada sedikit berubah...
    ptg dtg ronda2
    malam (kadang2) temankan kawan kaki pancing dtg sini memancing ikan.




    ada oil rig tu....
    lamanya tak naik buat kerja kat oil rig

    ReplyDelete
  3. unfamiliar sangat dengan tg.langsat...belah mana yea kat johor..akak penah g pun skudai,jb,k.tinggi..

    ReplyDelete
  4. hitam hitam tu mende?
    arang batu ke minyak?

    ReplyDelete
  5. Tg Langsat tempat akak ikut mak pergi kelas memasak zaman akak kecik2 dulu.Dulu banyak kampung kat situ.Tapi sbb nak buat kilang dan lain-lain, habis kampung akak jadi kilang!Jom GB.Jom Telor.Singgah umah akak.Boleh makan mi udang besar di Tg Langsat.

    ReplyDelete
  6. sis scarlett o'hara

    terima kasih pelawaan tu. InsyaALLAH tiada apa halangan akhir thn sampai lagi ke sana.

    ReplyDelete
  7. ishhhh...awat pantai dia mcm tak de pasir....tak hensem aaaa....leh mandi ke ni...??

    ReplyDelete
  8. wuuhuuuu..
    scarlet o'hara!!!!

    memang pantainya kotoq eh!!!

    ReplyDelete
  9. tengok suasana tempat ni macam sejuk je ye

    menara apa kat hujung tu. ke tu kota singa?

    ReplyDelete
  10. gugup tu lebih kurang macam nebes kot..

    ReplyDelete
  11. owhh..kau yg terindah tue alyah yang nyanyi ke..mmg sebab lagu tue..

    serious telor power? hahahhaha

    ReplyDelete
  12. Akak ingat Telor apa yang Power...ekekee...

    Gurau ekkk...jangan ada yang kene saman okeh!

    ReplyDelete
  13. saya tak pernah sampai Tg Langsat! haha

    ReplyDelete
  14. gugup tu gabra ler kot agaga... Tanjong ni katner ek? Cam tak nah sampai la...
    My latest Entry :)
    Resepi: Chilled Cheese Cake (Instant)

    ReplyDelete
  15. jalan sorang2 kat tempat ni mcm skeri aje..huhu

    ReplyDelete
  16. dulu2 kalo nak mkn langsat mesti dtg sini...eheheh

    ReplyDelete
  17. Apa yg ada kat Tanjung Langsat... tak pernah sampai situ

    ReplyDelete
  18. x pernah lagi jejak kaki ke tg langsat nie...

    ReplyDelete
  19. Lain kali ajak kakak nak makan seafood kat sana..

    ReplyDelete
  20. GB, pegilah tg piai...cantik sehhh :)

    -MDT-

    ReplyDelete
  21. Cantik gambar.. kt mana ye tempat ni??

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D