Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, September 18, 2012

Banyak agenda weh...!

Taman Tasik Shah Alam. Bukan sorang-sorang macam biasa lor...

Masuk je opis pagi ni, tengok-tengok kat atas meja sendiri...mak aiii...banyaknye kertas and dokumen and drawings nak kene follow up...! GB yang taruk sendiri tu, bukan orang lain. Pastu seawal pagi dah dapat call mintak drawing. Adeyyy...!

Nasib baik baru lepas cuti panjang yang agak fun. So tak la rasa tensen. Ngeee...

P/S: Sekarang nak memblog pun kene filter-filter. Mak GB dah pandai sebut 'Blog GB' dah sekarang....ahahaha!

P/S 2: Dua bulan setengah di JeyBee, GB ingat-ingat balik antara niat awal waktu berhijrah ke sini. Kalau ada rezeki insyaAllah akan dipermudahkan. Amin...

23 comments:

  1. Apakah antara niat awal waktu berhijrah ke jaybee uiolss

    ReplyDelete
  2. Mak GB pantau anak melalui blog!

    ReplyDelete
  3. dah dekat 10 tahun aku tak buat/pegang/baca drawings... huhuhu

    ReplyDelete
  4. aahahaha kalau mak dh baca blog anak mmg kena filter la jawabnya hehehehe

    ReplyDelete
  5. aduhh kalau akk sakit kepala
    pagi2 tgk kerja dah banyak
    sib baikk meja akk clear ;)

    ReplyDelete
  6. ya kena ingat-ingat balik niat awal..kata i pada diri sendiri.

    ReplyDelete
  7. Aminnnn... apekah itu jeng jeng jengggg... *wink*
    My latest Entry :)
    Nak renovate rumah? Camno?

    ReplyDelete
  8. Hehehe.....nak tepon makcik la...makcik tak faham kot hidden jewel dlm n3 ni..ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  9. mak pun follower blog GB ka?

    Assalamualaikum makcik.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. hahahaha...kem salam mak ye...kalau ingat...tak ingat xpe :p

    ReplyDelete
  11. semoga apa jua yang diniatkan tu diperkenankan olehNYA. Amin..

    ReplyDelete
  12. mak dah pandai skodeng blog GB...hehehe

    ReplyDelete
  13. Apapun niatnya, semoga dimakbulkan NYA....

    ReplyDelete
  14. amin

    moga dipermudahkan..

    Gb, ala,, mak GB pun suka baca blog GB tu.. dekat dihati.. heheh

    ReplyDelete
  15. jgn tensi2...buat slow2 dan ikhlas konfem siap...

    ReplyDelete
  16. Lama ke GB di JB..? Teringin nak jumpa..

    Wah mak GB baca blog ni juga.. bagusnya..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D