Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, August 7, 2012

Sorry...!

Antara sebab nape GB asyik taruk gambo makanan je sekarang ni adalah sebab masa makan je la GB boleh amik-amik gambo. Time lain tak sempat... Haha! Soriii....!

By the way, semalam GB dengan member opis berbuka kat Vivo AEON Bukit Indah. Festaim kot. Pizza dia sedap giler and lain dari pizza lain yang GB penah makan. Pastu lepas ni kompem GB akan tensen bila seluar dengan baju makin ketat. Hahaha!

Creamy Mushroom Spaghetti

From where we sat

Iced lemon tea for two

Chicken Lasagna

Our food

Our personal pizza

The eaters
P/S: Sebaik abis je makan, GB bercita-cita nak diet balik. Kalau tak kaw-kaw pun, kurang-kurang diet la jugak ringan-ringan. Risau pulak rasa asyik makannnn je sekarang. Padahal bulan puasa kan?

31 comments:

  1. gud morning orang bukit indah!!!!!

    ReplyDelete
  2. @doc

    gudmorning orang muo! eh tak, orang Klang Lama!!

    ReplyDelete
  3. sy penah gi mkn kat vivo jusco bukit indah tu..penah wat entri kot tahun lepas kalau x silap..mmg terbaik pizza dia..sedap giler!

    ReplyDelete
  4. ye lah bulan posa ni nak pi shooting pun malas, hehehee

    ReplyDelete
  5. GB...adoiyaiiii ni yang perasaan membuak2 nk g cari pizza, spegeti ngn lasagna

    ReplyDelete
  6. lepas makan pizza, buat terawih 44 rakaat...terbakar calorie tu...~ahahaha

    ReplyDelete
  7. salam GB..tak yah fikir..makan je..selagi selera ada..tak gitu? he he

    ReplyDelete
  8. bulan pose je mesti eksited nk cerita pasal makan kan.. hehee

    ReplyDelete
  9. bulan pose nie semua tgk sedapp ekkee ;)

    ReplyDelete
  10. vivo memang sedap..tapi mahalsikit...
    jadi skearang dominos masih mengungguli carta..sedap..murah..boleh deliver..kehkehkeh

    ReplyDelete
  11. sama tempat duduk la! kan i dah kata our fav! and we pun rasa the best piza so far dats why we only makan situ. bt indahnya baru bukak, lagi happy kami.

    ReplyDelete
  12. Banyak la pulak gambonya!

    Tak aci betul... :)

    ReplyDelete
  13. creamy mushroom spaghetti nampak lazat

    ReplyDelete
  14. seksa .. seksa. buka je blog orang perempuan, 9/10 mesti ada gambar dan cerita makan.

    ReplyDelete
  15. mmg mau bambam ni kalau mkn ari2 camni...hihi..

    selamat berpuasa GB

    ReplyDelete
  16. Pas makan baru insaf. Kita sama arr GB. Hehe.

    ReplyDelete
  17. kat klang pun ada vivo~~sedap eh?

    ReplyDelete
  18. kat ampang pun ada bukit indah ~~ ehhee

    ReplyDelete
  19. don say sori... its o rait. :)

    ReplyDelete
  20. hello GB
    hemmm biasa la bulan2 puasa ni byk yg post gambar makanan

    ReplyDelete
  21. Montel tu comelll...tak yah fikir2 le asal sihat.

    ReplyDelete
  22. wow Gb..bestnye..xpe GB..makan aje..janji ati senang..hehehe..nak kurus balik xde hal..bile2 pon bleh...heheh

    ReplyDelete
  23. gambar2 yang menikam kalbu.. huhuu..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D