Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, August 27, 2012

Kerana minyak setitik, rosak separuh hari

Nice sunset at Kampung Sungai Haji Dorani, Sungai Besar, Selangor

Harini masa GB dengan budak opis on the way gi meeting, ada suatu kecelakaan telah berlaku. Ada moto plet Singapore nih sudah terlanggar minyak atas jalan, lalu tergolek dan terlanggar pintu kete budak opis GB tu lantas kemeklah pintu kereta beliau...

Maka separuh hari lah berlalu sebab nak setelkan hal berkenaan, siap mabuk darah nak mun mun GB bila tengok tangan orang moto yang berdarah-darah tuh...

Rupanya GB memang dah mabuk darah lah. Sejak 2 tahun lepas. Nape ntah? Tapi yang GB sedor time tu GB nak mun mun tengok darah sendiri masa menderma darah..

P/S: GB nak taruk entry raya sebenornye...tapi nantilah GB taruk entri membackwards ye...huhuhu~

19 comments:

  1. xpelah, at least ada juga n3 baru blog ni hehehe

    ReplyDelete
  2. Buat laporan polis tak?

    Kereta kemek takpe lagi asalkan gb ngan kawan tu selamat.

    ReplyDelete
  3. budak tu macam mana GB
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. hehe.. awat x amik gambau hok kemek tu. baru levih dramatik entri ni GB oi

    ReplyDelete
  5. assalam GB..lama menunggu n3 baru GB..alhamdulillah GB dan kawan selamat

    ReplyDelete
  6. aku tgk darah ok lg
    tapi tgk kejadian yg ngeri2 tu, seram gak

    ReplyDelete
  7. kes minyak atas jalan nih dah ramai terkena lalu TERaccident

    syukur GB dan kawan2 selamat

    ReplyDelete
  8. aku cukup seriau kalau nampak darah atass jalan... kalau minyak takpe lagi..

    ReplyDelete
  9. nasib baik takde yg arwah...

    gb, kita belum beraya lagi. selamat hari raya, maap zahir & batin kalau ada salah silap ye...kosong-kosong =)

    ReplyDelete
  10. camne nanti2 bila bersalin
    mun mun jugak ke tgk darah...

    dah kelik JB ye gb :)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya maaf zahir batin GB..naseb baik korang xde ape2..take care ye..:)

    ReplyDelete
  12. gB..
    akak pun takut nengok darah
    mujur masa dialysis tabungnya tabung kecik jer...
    jika darah selambak, memang boleh mun mun dan Feng2....
    sebab tu kita tak jadi dokter kan????

    ReplyDelete
  13. raya sakan naa GB..mabuk darah?? mcm mana nak bersalin nanti??

    ReplyDelete
  14. slmt hari raya GB

    mamat yg naik moto tu teruk tak keadaan dia?

    ReplyDelete
  15. sian nyer..

    comel sunset tu...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D