Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, August 10, 2012

Bila shopping complex jammed masa hari keje, mesti la GB pelik kan?

Crowd waiting for free ice cream

2 hari lepas GB ke AEON Bukit Indah lagi. Jangan la pelik kalau GB asyik ke sana je sebab dekat beno tempat tu dengan opis GB, tak sampai 1km. Ingat hari keje tak sesak, rupanya kemain jem sampai kene rebut-rebut parking, dan ramai jugak yang parking illegal ikut dannn je. GB cuma nak beli moisturiser dan syampoo dan hair leave-on serum dan losyen dan shower cream baru dan tako tao yang dipesan budak opis GB je, so pelik la kan tengok jem yang dahsyat tu. nak kata sebab orang Singapore cuti National Day esoknye pulak, tak de la banyak beno kete plet sana.

Rupa-rupanya depa pakat bersesak sebab nak eskrem free! Adoiyai...!

*

Takpe, biarkan depa. GB terus je ke Watsons dan beli barang-barang yang GB nak, pastu balik. Tako tao takde la tapi. Huhuhu...

P/S: Semalam takleh tido. Sikit-sikit terjaga. Check email. Watsap. SMS. Agaknya sebab dah minum nescafe masa berbuka kot. Kalau nak tau, GB tak sentuh nescafe sejak hari pertama puasa lagi. Semalam je minum sebab dah terbeli yang dalam kotak punye..

38 comments:

  1. saya suka berenti yang kat tepi hiway balik selatan...

    makan kat situ feel dia lain..
    sebab dah nak sampai selatan

    ReplyDelete
  2. demi sesekop eskremm..hehhehe

    ReplyDelete
  3. adoiyaiiii....

    p/s: saya pun tak leh minum teh @ nescafe malam... coz kadang2 tak leh tidur... mata segar...

    ReplyDelete
  4. free?!! kalau tau confirm we datang. semalam lalu, teragak2 yang mana ofis u. tercari2 the togels, pun terlepas juga. the last time lalu situ dah terkeluar skudai kiri, i tot skudai keep left..hai punya jauh nak jumpa u-turn.

    ReplyDelete
  5. Kita tunggu bila clear baru kita beli, ya. :)

    ReplyDelete
  6. dapat eskrem punya pasal, sanggup bersesak peloh-peloh keti. adehhh
    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  7. mesti ramai spesis mata sepet kiasu kan? ;P

    ReplyDelete
  8. Bila legoland bukak nnti kita plan dating nak x gB
    Ngeee..~

    ReplyDelete
  9. ais krim free xmenarik hati .. keh3

    ReplyDelete
  10. tak boleh tido sebab rindu kite kee... ihhihii...

    ReplyDelete
  11. gb~~kamu tolong whatsap aku boleh? nombor kamu tak sempat save hari tu~~tolong whatsappkan sekali nombor mak kakcik~

    ReplyDelete
  12. Dengar kata satu scoop je GB. Aduhai kalau kakak memang tak sangguplah..

    ReplyDelete
  13. Mmg nak kena tgk jugak bukit indah tu...
    Mmg ada plan nak tgk Legoland bila dia buka nanti.. Lps tu pi tg piai... Pastu singgah JPO....

    ReplyDelete
  14. Salam kunjungan...

    pasal aiskrim tu, mmg orang suka benda2 free.. haehe..~

    www.shahrulhairy.com

    ReplyDelete
  15. kan tuhari Baskin Robbins ada bg ice-cream free.. mestilah ramai, kan free..

    nescafe minuman wajib seisi keluarga ku.. hehee

    ReplyDelete
  16. uncle kalau tak minom nescafe tak boleh tido...

    ReplyDelete
  17. free satu scoop jer... tu pun ada org sanggup beratur panjang2...

    ReplyDelete
  18. Tak kose nag ngabihkan minyak kereta bagai kerana stu scope aiskrim...

    ReplyDelete
  19. setakat aiskrim free..tak kuasalah dear nak bersesak2 camtu..aduhaii..
    :)
    Seingat akak..lam pose ni ,baru sekali juga minum nescafe...tapi mantain jeek akak...
    mantain Zzzzzz:P

    ReplyDelete
  20. penangan ice cream free tuu :)

    ReplyDelete
  21. dulu pernah buka gerai takoyaki di eye on m'sia... awak nak berapa bijik? meh sini kita buatkan...

    ReplyDelete
  22. aku walau minum neskepe terbongkang je tidor...


    .

    ReplyDelete
  23. ingatkan jem beli persiapan raya....

    ReplyDelete
  24. pernah pekena kopi mahkotadewa. tak bulih tdo. :(

    ReplyDelete
  25. Fuuhh~ Penangan Baskin Robbins ghupernye. Muehehe~ Kelakar je lah rakyat Malaysia ni. :DD

    ReplyDelete
  26. saya lom pernah rasa/makan ice cream robin tuh...huhu..

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah, sudah menjadi rezeki mereka untuk boleh menikmati Baskin- Robbins Ice Cream.

    anyway, i like to eat ice-cream so much, even in the cold weather! :p

    ReplyDelete
  28. time ni dah mula sibuk sangat kan GB...nak beraya..

    ReplyDelete
  29. ahhaha patutlah kan ekeke
    GB x beratur sama ke ???

    ReplyDelete
  30. tako tu sedap eh? dekat KSL ade kot tak silap sy..tp KSL tatot nk pegi ada org bunuh diri huhuhu


    sy nk gi bulit indah kot khamis ni kalau sekolah cuti..nk carik kasut lalalala


    salam aidilfitri buat GB..balik kedah ke tahun ni? kedah ke ek?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D