Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, August 28, 2012

6 Syawal. Raya di rumah kengkawan sambil menganto kukis.


Masa untuk berjalan ke rumah kengkawan yang available sambil menganto sebekut raya yang dah diorder. Delay-delay kang ntah bila la pulak boleh anto kan?

Anyway, first GB gi umah CikPuanLawa dulu kat Kampung Sungai Haji Dorani sana. Anto biskut. dan beraya. Dan jumpa anak-anak adik-adik yang adorable. Dan familinya yang mesra. Petang jugak baru sampai sana. Sebab ada la berenti 2 kali kat Petronas, beli kopi. Dah alang-alang lambat  kan...menyunset dulu kat tepi pantai yang jauhnya cuma 2 menet je dari rumah CPL sebelum gerak ke Klang.

Sunset yang ohsem. Puas hati! Walau lepas tu GB kene kaw-kaw sebab lambatttt sampai ke Klang dek member kelaparan yang dah menunggu lama kat rumah Aspen sebab nak beraya jugak. Dan sambil anto biskut raya jugak.

Misi tercapai! Beraya, anto biskut, bermaafan, chit chat dan sunset. Perfect! Tengkiu kawan-kawan for the lovely meals and talks!

P/S: Padahal badan masih lesu sebab semalam tu sampai Shah Alam agak lambat jugak. Highway dari Utara jem lah. Dah la sekarang ni GB kerap mengantuk.. Tapi demi kawan-kawan, GB terus menjadi gagah. Heheh!

20 comments:

  1. Eerrrr ada lagi yg oder kukis dah lepas raya...

    bytheway comey gamba tu

    ReplyDelete
  2. @MystoryPic

    order bfore raya, deliver lepas raya. boleh kan..? ;D

    ReplyDelete
  3. gambo cantikkkk

    anyway GB jgn biasakan memandu klu mengantuk ok

    ReplyDelete
  4. gambar tetap cantik macam biasa .. terkasima kejap ..

    kalau semua hal dpt dilaksanakan memang puas hati dik ;)

    ReplyDelete
  5. harap lepas ini boleh tido dan rehat :-)

    ReplyDelete
  6. adik otromen kecik comel tu ada.?

    ReplyDelete
  7. GB kan gagah..

    bila nak jumpe kite pulak.. hehehe.. ;P

    ReplyDelete
  8. assalam GB laluan biasa acik dulu tu.
    GB kalau mengantuk berenti dulu ye..bahaya memandu masa mengantuk

    ReplyDelete
  9. salam..

    patut la tgk gmbo ni teringt kat kak suzilawa, dia pun ada upload gmbo sunset kat dorani tu, kat instagram dia... rupanya org yg sama...

    ReplyDelete
  10. Semua nak buat ye GB...tak menyempat2. Akak balik dari Perlis ke Kajang hari Sabtu, line clear...:)

    ReplyDelete
  11. mekaseh datang beraya rumah kite eyh.. jangan serik2.. nnti kite bawak tempat yang cantek2...

    ReplyDelete
  12. makin terbaik skill GB..impress saya,nak gambo raya ;)

    ReplyDelete
  13. tajuk gambor tuu...
    pohon menyembah laut pasang mati...

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya GB..maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  15. GB..miss u..selamat hari raya..maaf zahir dan batin..:)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D