Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, July 23, 2012

Sunset 1 Ramadhan

Layan sunset depan rumah sambil tunggu azan berkumandang


Sometimes life can be funny. Funny enough that we''ll laugh our heart out but in the same time we still try to figure out the logic behind.


Tapi itu lah kan. Hidup. Kengkadang logik. Kengkadang kelakar. Kengkadang kita tak dapat jawapan untuk semua persoalan. 


Penah dengar tak macam mana ada orang yang boleh buat proposal on-the-spot, dan agree on projek baru, on-the-spot jugak, just over coffee and a piece of tissue aje. Cool kan?


P/S: Semalam ternangis pulak masa baca Eat, Pray, Love...masa Liz anto email to breakup with David. Ceh!

53 comments:

  1. breaking up memang sedeh...

    dengan gewe
    dengan kawan

    ReplyDelete
  2. org2 tua dulu tak bg keluar rumah waktu senja...tingkap,pintu..tutup cepat2...haha hantu berkeliaran waktu tu
    skrg...waktu senja mmg cantik sgt tgk matahrai terbenam..lbh2 lagi kat tepi pantai

    ReplyDelete
  3. cantiknya sunset depan rumah dia !

    ReplyDelete
  4. Biasalah tu.. Pelik tapi benar...

    ReplyDelete
  5. salam GB..cantiknya gambar tu
    jangan layan yang sedih2 ye GB..gembira selalu

    ReplyDelete
  6. ..sy pula ternanges masa tgk drama filipina kiki..cover sikit takut anak nampak..malu wehh

    ReplyDelete
  7. Hidup penuh warna warni..
    Ada warna terang... Ada warna kelam...
    Kena kuwat...

    ReplyDelete
  8. cantik sangat gambar ni..akk suke,take care GB :)

    ReplyDelete
  9. RS tak boleh jd cool mcm tu.lagi kelam kabut keje jd tak betul kalau ada tekanan ada lah.ehehe.

    ReplyDelete
  10. kompeni sendiri, duit sendiri senang nak buat keputusan...apa-apahal tanggung sendiri.

    ReplyDelete
  11. dear, k.ana tak baca buku tu.. tengok kat tivi je, ada few months back tayang kat tivi.. memang sedih part dia break up tu..

    k.ana cukup suka dengan wording dolce far niente tu.. sweetness in doing nothing..huhu..

    ReplyDelete
  12. nagis feeling sorang2 ek...hehehehe

    ReplyDelete
  13. Tunggu sunset sorang-sorang.. layan pulak yg ptutus-putus tu memanglah luruh airmata... cheer-up GB..

    ReplyDelete
  14. begitulah warna warni kehidupan kita!

    ReplyDelete
  15. life mmg camtu dik. ada up n down. ada mcm2 rasa. hadapi dengan senyuman jer*walau hati pedih*

    ReplyDelete
  16. tetibe dapat proposal ... pon bole nages gakss..

    x gitu...

    ReplyDelete
  17. buka puasa sambil pegang kamera ke ni? :P

    ReplyDelete
  18. Subhanallah. Cantiknya pemandangan tu. :)

    ReplyDelete
  19. wahh cantik
    terkasima akk
    loor awat pi layan yg putus2 nie huhu

    ReplyDelete
  20. cantik & scary at the same time hehe

    ReplyDelete
  21. sunset 1 ramadhan...sempat lagi tu...:)

    ReplyDelete
  22. bestnye ari2 blh tengok sunset dpn umah....hehe..

    slmt berpuasa gb...

    ReplyDelete
  23. .. as usual, your picture surprises me! It happens all the time! Thanks GB.

    ReplyDelete
  24. Cantik..! Bila malam itu LailatulQadar.. pernah tengok tak tanda-tanda keadaan cuaca waktu paginya..

    ReplyDelete
  25. Cantik...

    Salam Ramadhan dr Epilog Syurga Cintaku :)

    ReplyDelete
  26. @doc

    kadang2 sebab takut break up, saya takut utk berkawan.

    ReplyDelete
  27. @❤Kamsiah❤

    heheh. zaman sekarang manusia lebih hantu dari hantu kak..

    ReplyDelete
  28. @Lya Colours

    siyes cantik...selagi duduk sini layan je puas2. :D

    ReplyDelete
  29. @Acik Erna

    kadang2 je tgk citer sedih2 ni acik. :D

    ReplyDelete
  30. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    hahah mesti jenuh tahan air mata taknak kasi kuor kan??

    ReplyDelete
  31. @Tihara

    thanks kak. seb beik perasa. selalunya terlepas jugak sunset. :D

    ReplyDelete
  32. @anaa

    saya suka attraversiamo. heheh.

    tapi teringinnnn lak nak try pizza kat naple tuh. heheh

    ReplyDelete
  33. @CiKPuaNLawA

    saya tak nangis dulu sebab saya blur. hahah!

    ReplyDelete
  34. @Daddy Ziyyad

    takkk...elok je before azan dah mengadap dahhh

    ReplyDelete
  35. @ieda

    dia nak ada dalam tu kak...saya baca je. huhuh~

    ReplyDelete
  36. @Mama2Q

    heheh. minah sentimental mmg cenggini. ngeeee

    ReplyDelete
  37. @jemarisuri

    weekend je sempat biasanya kak...weekdays malam aje!

    ReplyDelete
  38. GB, kt jb kan? Sunset tu cam familiar sgt. Waktu kt jb dlu suka sengaja blk lmbt supaya dpt lyn sunset waktu drive ;-)

    Salam ramadhan

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D