Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, July 12, 2012

Sewaktu dalam pencarian tempat makan yang privacy dan isolated...


...ramai yang ingat GB nak makan dengan seorang lelaki. Termasuk le geng wasap GB, pun ingat macam tu.  Heheh!

Tapi tak lah... Makan dengan member pompuan pun kadang kita kene gak gi tempat yang cenggitu.

Bukannya apa. Senang nak menyembang. Jauh dari riuh macam pasar tapi takde la senyap sunyi gelap gulita sampai setiap patah perkataan yang kita sebut orang boleh dengar. Tul tak?

P/S: Tapi kalau sorang-sorang pun GB suka nak mamam kat tempat yang private jugak. Senang nak buat people watching. Senang nak buat hal sendiri. Takde orang nak kacau-kacau. Ahahaha!

7 comments:

  1. kat mana tu? tapi if we go dengan budak kecoh dah jadi riuh.
    @sji

    ReplyDelete
  2. sji,

    KAT THE CURVE. SPAGETI CARBONARA DIA SEDAPPP!

    ReplyDelete
  3. salam,

    ni klu mkn tpt camnih bukan selalu tk abis ke, mcm dlm drama tu, hehehe...

    ReplyDelete
  4. salam gb..acik tak pandai nak makan kat tempat yang canggih2 ni he he

    ReplyDelete
  5. Heeeee....bukan dkt pergola tepi r&r ?

    ReplyDelete
  6. Gi kedai biasa2 kena kacau erk....sape kacau...? meh kita belasah....ahakz

    ReplyDelete