Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, July 3, 2012

The Place I Loved

Perfectly round sun setting down... Lucky us (gB and CikPuanLawa)

GB suka Setia Alam. Sebab banyak tasik. Tapi sayang sikit sebab tasik cantik haritu dah tak wujud lagi....

Lucky us. :)

P/S: Entah sampai bila kita diberi peluang tengok matahari...hanya Allah yang tahu...

22 comments:

  1. Subhanallah... Cantik sangat..

    Sementara masih dapat melihat ni, kita lihatlah sepuasnya matahari dan bulan itu...

    ReplyDelete
  2. assalam GB..memang cantik sangat GB

    ReplyDelete
  3. Cantiknya...

    tapi anak mak lagi cantik. :)

    ReplyDelete
  4. di mana mana boleh tgk matahari :-)

    ReplyDelete
  5. haritu dapat tengok sunset dekat PD. Subhanallah, sangat cantik :)

    ReplyDelete
  6. cantikk
    pandai GB menembak ;)
    hasil pasti menawan ..

    ReplyDelete
  7. kalau menjala ni...siakap ada tak...???

    ReplyDelete
  8. tasik bermisteri... kemanakah hilangnya?

    ReplyDelete
  9. gambar reflection, suka tgk gaya terbalik...

    *nak poskan jugak reflection... tp ada bulan.

    ReplyDelete
  10. sementara masih boleh melihat...kita kena lah bersyukur byk2 pada ALLAH

    GB johor area mana?

    ReplyDelete
  11. Selamat datang ke JB.. Nur pun duduk di JB juga, sekali dengan Rina dan Kak Zakie.. :)

    ReplyDelete
  12. sgt cantik kak GB! very round, sweet and perfect! subhanallah

    ReplyDelete
  13. Subhanallah! Perfect!!

    p/s: Pasir Gudang pun ada byk tasik juga...bila kena explore ke sini....tanya hajimete tptnya:)....

    ReplyDelete
  14. tak ajak kitaaaaaaaaa!!

    ( kalau ajak pon tak leh gi punya!! :) )

    psst..
    tasik setia alam masai pon cantik..
    dengarnya lah...

    ReplyDelete
  15. subhanallah cantik. dah lama tak tengok sunset. dulu rajin gak p pantai sg. tuang tgk sunset. skrg malas sudah. hehe

    ReplyDelete
  16. aku nk kena rajin sikit mengadap sunset la.
    tapi time2 tu.
    peak hour utk mak2 mcm aku nih..



    .

    ReplyDelete
  17. view yang sangat cantik....suke...

    betulkan gb orang yang baik memang akan dingat sehingga keakhir hayat tambah2 org2 yg berjasa pada kiter...walaupun ia jauh dimata tapi dekat sangat ngan hati kiter kan...

    ReplyDelete
  18. haih kite pon xperasan ade matahari sunset cmni kt tasik tepi umah ni..huhuu kna turun menembak gak la

    ReplyDelete
  19. dah kena kambus dah tasik yg banyak tunggul pokok sawit tu.. apa kata shoot sunset kat Setia City Park tu pulak.. :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D