Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, July 9, 2012

If Liz has found her food haven in Italy, I think I found it here in JayBee.

Buku ni Kakak Singa saya yang bagi. :)


Pray, also in Jaybee (plus everywhere, especially Tanah Suci Mekah).

And perhaps love too.

P/S: Last week GB terpakai baju terrrbalik, seb bek masa nak tido dah. Then...dapat suatu berita (yang baik...syukur...). Dan juga dating makan-makan dengan seorang kakak (dan familinya) yang akan GB cerita nanti. Tapi kalau nak tau juga boleh la ke entri kakak tersebut di sini. Huhuhu... Plus banyak lagi cerita tertunggak yang dah terperam since masa kat KL lagi...

52 comments:

  1. Kalau org Cina pakai baju terbalik boleh minta no. ekor. Jgn ikut tau:)

    ReplyDelete
  2. JB? Food haven ke? Mmmm....plus, regenya yg agak mencekik kot?

    =p

    ReplyDelete
  3. Dh duduk jb?napelah kwn2 aku ni sume merantau jauh, bwk diri ker..heheh....dlm muvi eat pray love,the best part is love =). Btw, org tua2 kata pakai baju terbalik nk elak sihir bila tido mlm. Tp bg kes ko, stail ko yg suke blur ms pakai baju,jd tk sengaja terbalik.heheh. Miss u my pren

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3x......rasa nya sbb blur kot miahahah!!! Babe, i still ada dekat dekat tau....hahahaha

      Delete
  4. Tebalnya buku tu. Tak larat nak baca.

    ReplyDelete
  5. hehehe.. baru nak tulis apa yg KakZakie tulis, hehehe

    ReplyDelete
  6. Ok take ur time dear, ekekeke baju terbalik its normal, akk ke surau pkai jubah terbalik punn selalu hahahahahha

    ReplyDelete
  7. patah balik.... gadis inikah yang membuat waiter asyik tersalah hantar makanan???

    ;-)))))))))))

    ReplyDelete
  8. my food haven pulak, here...in KB! hihihiiii

    ReplyDelete
  9. yeayyyy! GB akui JB pun adalah food heaven..keh keh keh

    ReplyDelete
  10. macam2 ada. paling suka sate Johor.. Tak akan sama sedap dgn sate samuri..

    ReplyDelete
  11. selain asam pedas muar, mee rebus, beriyani gam, rojak, laksa... ada lagi?

    ReplyDelete
  12. wah.. dh dpt mak hangkat eh..?

    ReplyDelete
  13. pi recce tempat dulu, nanti kitorg turun JB, sila bawak kitorg ke tempat makan yg sedap2 ;)

    ReplyDelete
  14. mmg macam2 leh mkn kat JB antara syurga makanan kat mesia ni

    ReplyDelete
  15. Bestnya makan di Singgah Selalu. :)

    ReplyDelete
  16. dah berbelas tahun tak ke johor...

    food haven eh???

    ReplyDelete
  17. sikit punya ramai kakak ke ko ni...??

    ReplyDelete
  18. Klu kt rmh ni pkai bj trbalik diorang saje main2 mntk nombor ekor knon..entah ape kaitannya tk tau la..

    ReplyDelete
  19. Akak dah baca...makanannya best2 jerkkk...

    ReplyDelete
  20. JB makanan sedapsedap eh... suatu masa nak ke sana...! :)

    ReplyDelete
  21. @Kakzakie

    ahahaha!!! bagi no plet kete je boleh? :p

    ReplyDelete
  22. @Nedfatin


    petua elak sihir eh? boleh la aku apply. huhuhu.

    aku belum sampai part love. cant wait.

    aku saja bawak diri ke jb. cari cinta. huhu~

    ReplyDelete
  23. @ieda

    hahaha. kalau tak perasan takpe kan?

    ReplyDelete
  24. @Aku Ibu Muda

    nasi dagang, nasi kerabu...woh heaven!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D