Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, July 1, 2012

From Jay Bee with luv, laptopless still. Baru terasa lapo gile dan penat gile. Anyway, thanks to Persona Silver WRY 82** yang teman gB sepanjang jalan ke JB tadi. It's like highway crush. At first dia cocok kemain, tapi bila kita ke tepi, dia pun masuk lane kita jugak. Dan lepas tu melekatlah macam belangkas. Kereta je lah. Drivernye saling tak kenal ye... Seronok eh game crush crush atas hiway nih. Haha. Ok, esok lepas Subuh sepi-e gB akan pi opis. Opis tak jauh dari umah tapi sebab tempat baru kan...traffic situationnye taktau lagi cane.

23 comments:

  1. cuba lah amek sunrise kat JB esok pagi pagi sepi'e tu :)

    ReplyDelete
  2. yang mana satu tajuk, yang mana satu entry ni... huhu

    ReplyDelete
  3. dh stay kt jb ke...lepas ni blh la msk sgapore plak...hihi

    ReplyDelete
  4. GB dah sampai JB ye..apa pun yang menanti di opis baru..tabah dan sabar ye GB..maklum baru nak menyesuaikan diri dan berkenal2an

    ReplyDelete
  5. fuhh panjang tul tajuk nie ekekeke ;0 nice journey ... ;))

    ReplyDelete
  6. ada yg nak pasang jerat kah itu ?
    Rumah baru, opis baru semua baru.
    semoga suksess di tmpt baru.

    ReplyDelete
  7. Teruja tadi nk baca..ingatkan apa sal tajuknya panjang sangat...

    Selamat malam gB

    ReplyDelete
  8. selamat bekerja di tempat baru GB.

    trafik sana OK la nak dibandingkan dari kolumpo sana tu.

    eh kereta eksiden ker GB????

    ReplyDelete
  9. makin jauh GB dari kaklong dan rakan2 lain...huhuhu!

    ReplyDelete
  10. makin jauh GB dari kaklong dan rakan2 lain...huhuhu!

    ReplyDelete
  11. amboi... selamat bekerja awak yee...

    kite dah mula rindu kat awak...uhhuuu..

    ReplyDelete
  12. selamat menempuh hidup di tempat baru ye GB !!

    ReplyDelete
  13. selamat berhijrah ke negeri kelahiranku... welcome

    ReplyDelete
  14. all the best kat tmpt baru ye GB :)

    ReplyDelete
  15. selamat bekerja di tempat baru GB..!

    ReplyDelete
  16. wah...ada yg temankan...bimbangkan keselamatan gb kut..:)

    ReplyDelete
  17. Selama 16tahun kerja, dah pindah 7 x...

    Plg kool d kuching. Plg tak cool d bintulu. Plg mencabar d temerloh...


    :)

    ReplyDelete
  18. cenggitu eh hiway crush.. hee..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D