Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, July 16, 2012

From the builder of world's tallest building

While listening to talk by Dato' A. K. Nathan

Sabtu lepas GB bermeeting (lebih kepada company event, talks, makan, fun, etc etc) nak dekat sehari suntuk. Bila dah abis tu rasa penat kot, sampai tepaksa kensel sunset petang tu dan membawa ke sunrise pagi besoknye pon kene dikensel juga sebab malam (pagi) sebelum sabtu tu kul 2.30am baru sampai umah. Sori eh kawan... ;)


Takpe lah. Lagi 2 minggu GB balik lagi, insyaAllah.


P/S: I have many weakness. Many. Many. Many. Tapi tengah on the way nak improvise nih. Makan masa la of kos.

23 comments:

  1. semua orang ada kelemahan masing2. cuma kita kene pandai nak improvise kan la. slow slow =)

    ReplyDelete
  2. aaaa... nak komen ape aaa... huhu senyum jela!

    ;)

    ReplyDelete
  3. penatnya gB, tapi ada fun ngan makan tu kira okey tu ;-)))

    ReplyDelete
  4. please jumpa i before u balek lagi..ada nak kirim something to someone
    @sji
    i pun kepenatan :(

    ReplyDelete
  5. normal people make mistake.. saya ler tu..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak tengok power point presentation macam ni! haha

    ReplyDelete
  7. Kita hanyalah manusia biasa.:)

    ReplyDelete
  8. semua org ada kelemahan masing2....
    dan kita sama2 cuba perbaikinya...

    ReplyDelete
  9. salam kenal ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya!

    ReplyDelete
  10. i have too many weakness..i admit..especially lately always being down..moody...

    ReplyDelete
  11. antara perkara yg paling malas KA nak attend hehehe

    ReplyDelete
  12. eh kompeni GB ada kena mengena ke dgn kompeni Dato A K Nathan? Beliau lebih kpd steel structure.

    ReplyDelete
  13. semua org ada weakness.. dan we get stronger by knowing our weakness.. :D

    ReplyDelete
  14. soalan pertama pun aku dah gerun nak jawab. "nak kenal Tuhan, kenali diri dahulu. Dah kenali diri, kenallah Tuhan".

    ReplyDelete
  15. sian GB sibuk sangat..jangan lupa makan dan jaga kesihatan ye

    ReplyDelete
  16. yup, sebelum nak improvise kena fahami diri sendiri dulu

    ReplyDelete
  17. kenali diri???

    hmmmm menarik, nanti aku cuba tanya org siapakah aku ini?

    ReplyDelete
  18. our weakness may be other people strength...! :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D