Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, July 9, 2012

First and Second



First time makan kat Restoren Singgah Selalu yang giler happening dan femes tuh. First time berjumpa dengan sebahagian dari family Kak Zakie. Dan untuk first time nye malam tu, semua, (ya, SEMUA) makanan yang diorder tukang masak salah buat dan kena lah buat balik kan. Bak kata Kak Zakie, Restoren Singgah Selalu tu terkejut kot? Ke mimpi kots?

*

Second time berjumpa dan berborak dan berpeluk cium dengan Kak Zakie sendiri.

**

P/S: Khamis lepas GB melawak dengan member opis, 'Esok kite nak gi makan ketam. Mesti ketam banyak isi sebab bulan tengah penuh'. Tup tup Jumaat malam tu, betul-betul GB dapat makan ketam! Eheheh... Tengkiu Kak Zakie dan family.... ;D


P/S2: Ada lagi citer tertunggak lainnnn.....!

38 comments:

  1. wah awaknya yang bersama ngan kak zakie..waa jelesnya, dapat makan sedap2 gitu kan..

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhh!~ sedapnyaaaaaaaaaaaa!~
    kelaparan iols dibuatnya!

    ReplyDelete
  3. Omak den pun ckp...nak boli kotam...boli maso bulan megambang ponuh....

    ReplyDelete
  4. @Saya Disini

    sedap dan puas hati. tambah tambah dibelanja pulak tu. ngeee...

    ReplyDelete
  5. @Huda

    rezeki jgn ditolak..kata orang. ngeee...

    ReplyDelete
  6. singgah selalu terkejut dapat tetamu GB yang manis

    ReplyDelete
  7. bertambah rezeki gb...sebut je terus dpt mkn...hihi

    ReplyDelete
  8. Masa makan tu mesti tak ingat dah denga n kami di sini, kan? :)

    ReplyDelete
  9. mak aihhhh !!
    pengsan ...................

    ReplyDelete
  10. slurpppp...meleleh air lio den!

    ReplyDelete
  11. yummy! alynn follow cni ye GB...#917 :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Gewah wehhh tengok sepit ketam tuu!

    ReplyDelete
  13. Adik kalau boleh nak GB ada setiap kali makan mesti sebut Kakak GB.. balik kg pun cerita dgn atuk dia ada kakak cantik...

    Dekat dgn rumah GB lain kali boleh pergi lagi insya-allah:)

    ReplyDelete
  14. nasik goreng teppanyaki kat situ best..

    ReplyDelete
  15. Sedapnya..oo yg dlm gmbar entry kak zakie tu gadis bunga ye..

    ReplyDelete
  16. @kakcik

    kite tak penahhh lupa kat mak tau. :D

    ReplyDelete
  17. @ieda

    ahaha...pengsan nak abiskan. huuu~

    ReplyDelete
  18. @Alynn Nyzaa

    tengkiu yang. nanti kite folo awak gak eh~

    ReplyDelete
  19. @Kakzakie

    ala kak...naik segan saya. adik lagiii cantik tau!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D