Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, July 6, 2012

Ada yang bertanya...


... "How's my 1st week in JayBee?"

Huu..frankly kan.. my first 5 days kan....takde yang lain melainkan keroje...keroje...keroje...

Siyesli waktu kawan-kawan KL tengok dan tembak gambo bulan pada malam nisfu Sya'ban tu, GB kene peram dalam opis sampai ke pukul 1.30 pagi. Jeles!

P/S: Bila duduk di perantau ni (ececehhh) GB cuma mampu tunggu orang yang sudi ajak dating lah. Dannn...malam ni GB gi dating. Yeah!

32 comments:

  1. lor...dh tak duduk subang la eh?

    goodluck kt sana.smoga dpt lg rmai kwn baru yg baik2 blake :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. munnafendi,
      a'ah. Kite kat jb dah skrg. :)

      Delete
  2. oh.. dh pindah jb ek?? bile lg??

    ReplyDelete
    Replies
    1. mimi jazman,

      bila apa nye yang...? :D

      Delete
  3. Pembetulan... orang JB tak cakao 'keroje'... tapi 'keje'


    Baa hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle gedek,

      takmo ah kawan dgn uncle!! :p

      Delete
  4. dipenjara...terkurung kalbuku...cewahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamsiah,

      ecehh..lagu ape tu kak? Huuu

      Delete
  5. GB..saya rasa jb kureng kot bnda2 mcm kat KL..tuk saya yg tak reti berhiburan le kan..hahahahaha
    sbb kwn2 KL klu dtg jb mesti ckp..lerrr gini jek JB...so klu nk lebih hiburan dorng ke spore :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sisdee,

      bagi saya jb ok je. Saya pun bukan reti berhibur sgt. Huuu

      Delete
  6. GB...sampai kol 1.30?..hati2 memandu bila waktu mlam ye GB.semoga GB selamat dok sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. acik erna,

      tengs acik...gb akan hati2. Kalau ada member gb ajak teman aje..

      Delete
  7. kalau balik ke sini, kabo kat mak tau :)

    ReplyDelete
  8. LadyD dah sah2 mmg org Jb tulen...slmt menjadi sebahagian warga JB!

    ReplyDelete
  9. mesti dah panjang waiting list menanti gilran nak date u :)
    @sji

    ReplyDelete
    Replies
    1. sji,

      ramaiiii org yg i nak jumpa kat sini! :)

      Delete
  10. 2:25 pagi still wassap..?
    tokojut den!!

    heheheheeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. drsinga,
      time tu baru balik opis, tgh golek2 nak tido. Hahaha!

      Delete
  11. Awak..no wonder kita asyik ngidam tengok bulan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aspen,

      ha'ah kannn??? Baby nisfu syaaban tu kan??

      Delete
  12. Selamat mengenali JB Sy pn duk johot tp tk biasa ngn JB pn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teratak hati,

      johor kan beso... Kite pun slow2 la baru nak kenal..

      Delete
  13. oklah tu .selamat berdatinglah.

    ReplyDelete
  14. datinggggg tuh . dating di jb. heaven

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaujah until jannah,

      bukan dating dgn boifren ye...

      Delete
  15. Takpe GB, nanti dating dengan Kak Nur pula ye..:)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D