Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, July 27, 2012

Kenapa la nak panas-panas hati di tengah-tengah bulan Ramadhan ni...?

Inside of  show house at Sapphire 8, Bandar Seri Alam, Johor Bharu, JayBee.
Itu botol punye isi takde alcohol punye ye...


Silly me.

*

P/S: Satu benda pelik, kalau tak nak, then why should I care? But I did care lah. But I do not want to. But still care. Silly. Huh!

31 comments:

  1. Tak nak komen pasal entry.. Nak komen pasal taik lalat kat kedua2 tapak kaki tu... Patut la suka berjalan.. hehehe...

    Jangan panas sangat, nanti meletopsss... ahaha...

    ReplyDelete
  2. keadaan itu sebenarnya adalah normal... ;-)

    ReplyDelete
  3. sukaaa tgk gambar kat GB! :)

    bowl tu ada rusa ngan tanduk sekali kan..1st time tgk..hihihi..mcm rusa (rusa ke) y tarik santa claus pnya kereta pn ada gak..hukhuk..

    kak GB..jgn hot2 sgt ea..hihihi..senyummmmmmmm :)

    ReplyDelete
  4. Salam dik..harap panasnya sudah surut ye!!

    ReplyDelete
  5. asyik tengah jeer, bila nk ketepii.. ihikss

    ReplyDelete
  6. mmg banyak mende panas jd kat saya jugak. menggelegak nih

    ReplyDelete
  7. naturally a caring person
    @sji

    ReplyDelete
  8. wah gb..dah tengok2 show house kat seri alam nampak? dah berangan nak menetap terus ni...dah dekat sgt seri alam tu tadi, naper tak singgah....huhu....

    camne yer nak tukar nombor fon dgn Gb ni, leh kontek2 bila dah dekat tu....taknak tulis sini tapi..(haha...bajet mcm la ada org lain nak kontek...)kikiki

    ReplyDelete
  9. i care too.. btw, jgn pnas2.. dh surut k blum ni? hee

    ReplyDelete
  10. I care because I love U larrr..!

    ReplyDelete
  11. tak suka bukan bermaksud membencinya...

    ReplyDelete
  12. erk..ada tanduk...meriah tanduknya..ayat apa aku ni?

    ReplyDelete
  13. Kalau bukan bulan puasa pun tak elok panas2 hati. Buat ulcer aje .... huhuhu

    ReplyDelete
  14. ALLAH nak bg pahala lebih la tu.. :)

    ReplyDelete
  15. sabar je lah yang mampu.. sabar kak GB.. :D

    ReplyDelete
  16. dugaan bulan ramadan ;)

    p/s: GB saya sedih sebab teringat baby meninggal masa saya tumpah darah,ikut due 17.8 tapi Allah lebih sygkan arwah

    ReplyDelete
  17. bukan ramadhan ni satu perjuangan..banyak dugaan perlu ditempuh dan disebaliknya insya Allaha da kegembiraan..hope so :)

    ReplyDelete
  18. dugaan..
    rizal pun asyik panas je bln ramadhan ni

    ReplyDelete
  19. hehhehe..kalo panas jom duduk bwh kipas or bilik beraircond...hehhe

    ReplyDelete
  20. biasalah..cocer kat luar pun panas..
    perut pun panas je dengan volcanokan..
    tu sampai ke hati tu
    terkesan sangat dah tu
    sabar ye =p

    ReplyDelete
  21. itu sebab sebenarnya anda adalah care.. hay naa..

    ReplyDelete
  22. saper yang panas hati tue??? ehhhh

    ReplyDelete
  23. cer citer sikit ! moga leh kurang panas hati tu ...

    ReplyDelete
  24. biasala tu GB...nnti lama2 suke la tu..xde la panas2 lg..hihihi

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D