Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, June 20, 2012

Where is my Mr Mood?


Siyesli, GB dah takde mood nak buat design atau handle anything related to company sekarang.

Dah takde hati.

Taknak buat boleh?

Boleh tak?

P/S: Yep. Masih kene buat. Cincai boleh? Tapi GB tak reti buat keje cincai. Tapi nyampah. Huh!

26 comments:

  1. Ha`ah...tgkkkan teropong tu, da mcm ala2 emosi awk je kan? Mcm dlm vid clip colbie caillat....memuntahkan emosi melalui setiap apa yg ade dlm umah. Tp awak, tgk pd apa yg ade pd sekeliling. Eh, apa yg sy melalut nie? Fhm tak? Huuu~

    ReplyDelete
  2. saya ponn.. tak benti keja tapi...

    ReplyDelete
  3. takpe buat je seikhlas hati. anggap sumbangan terakhir untuk co tu

    ReplyDelete
  4. boleh je dik
    tp lepas ni kena buat jugak kerja tu betul tak?;p

    ReplyDelete
  5. boleh je dik
    tp lepas ni kena buat jugak kerja tu betul tak?;p

    ReplyDelete
  6. mood... dtglah semula pada GB...

    ReplyDelete
  7. relaks n cari mood pelan2.. dah follow u ye 907

    ReplyDelete
  8. that's normal, GB. it's all based on mood. kalau mood kerjanya hilang, itu bererti hasil kerjanya juga boleh jadi kurang mantab, dan sebaliknya. yang jelas, keep on working at it with full effort and without wavering.

    ReplyDelete
  9. np ni kak GB???tenang kan hati...mesti down kan? kite pon down gak. tp dah ok sikit..insyaAllah..doa tenang kan hati ...



    jemput join contest sy di :

    http://afasz.blogspot.com/2012/06/sihat-cantik-bersama-produk-kolagen.html

    ReplyDelete
  10. oh mood baik
    sila lawat GB
    oh mood rajin
    sila lihat saya..(yaaammm..ngantuk!)

    ReplyDelete
  11. jom kuar bercuti nak? ehehe

    ReplyDelete
  12. santai je GB..hati mmg kata tak nak wat tp terpaksa wat jgk..huhu

    ReplyDelete
  13. aloor mood nie BABAB kannnng ! ;)

    ReplyDelete
  14. kalau xde ikhlasan tu xpayah buat.. anti lagi menyakitkan ati kita Je wat pe.. hahahaha

    ReplyDelete
  15. samalah cam akak ni GB..
    cukup 'bercinta' kalau nak pergi keje hari2..

    sabor je lah..

    ReplyDelete
  16. insya Allah, moga mood tu datang balik..moga dimudahkan urusan..aamiin :)

    ReplyDelete
  17. panas berjerebu, mr Mood tak dak.!

    hujan banjir, barula mr Mood datang...! :p

    ReplyDelete
  18. Kalau boleh nak hand over semua kerja!

    Sungguh akka pernah melaluinya, OT sehingga 3 pagi walaupun sebenarnya hari terakhir bekerja cuma 2 hari!

    ReplyDelete
  19. Fikir yang baik2 je.. Nanti boleh buat kerja tu dengan senang hati...

    Cakap boleh la, kann... hahaha...

    ReplyDelete
  20. standard tu...tapi better abiskan apa yg patut hehehehe

    ReplyDelete
  21. unik gb..ko da semakin terer amik gambau..aku suke..heheh

    ReplyDelete
  22. your mr.mood has gone to JB.. tataaa..

    ReplyDelete
  23. jadi fulltime blogger lah...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D