Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, June 20, 2012

Run GB Run!

Nak tengok Forrest Gump, tapi takde DVD. Nak download? Tak reti, dan malas nak tunggu. 

GB jarang beli tisu. Biasanya mintak kat orang. Atau guna je tisu yang Mekdi, Dominos, atau PizzaHut bagi time delivery. Sebab GB jarang menangis. Kalau berpeluh pun main kesat dengan belakang tapak tangan je. (Sungguh tidak ayu....)

Tapi kali ini GB rasa nak nangis.

Harap-harap JB akan terima GB seadanya.

*Kesat air mata.

P/S: Masa tengok Ombak Rindu haritu GB lap air mata pakai tisu yang dirembat dari toilet kot. Pastu putihhhh je bekas tisu kat muka.

22 comments:

  1. gua pun jarang beli tissue..
    rasa mcm feminin beno kulu kilir bawak tisu.. haha

    ReplyDelete
  2. berpaket2 di dalam beg. di sini ada tebiat chope tempat duduk guna paket tisu tapi i tak pernah buat.
    dah dekat nanti, mintak la i anytime ok
    on the way home, we singgah our fav playground ;) i told si kecik tu, he said eh kenapa she nak kerja sini.

    nak tukau nama la...
    sji

    ReplyDelete
  3. JB akan tetap berlapang dada menerima setiap penghuninya.

    Good luck bebeh!

    ReplyDelete
  4. Nanti bolehlah selalu shoot kat Melaka Taman Seribu Bunga yang memang ada seribu bunganya tapi jenis yang sama jer...

    ReplyDelete
  5. Bila jd mak, tisu atau saputangan kena sentiasa ada kerana kehendak anak tak dapat dijangka. :)


    p/s : guna c3 ni sbb dlm bilik kursus. Penceramah belum sampai.

    ReplyDelete
  6. lorrr JB mengerti dan memahami ;)

    ReplyDelete
  7. Seminggu-dua ini kena sediakan tissulah nampak gaya sebelum menapak ke JB. Sabar dik..

    ReplyDelete
  8. acu pun jarang bawa tisu kecuali travel :)

    ReplyDelete
  9. aku pulak kena selalu ada tisu, sbb mudah sgt kena selsema...pagi2 mesti carik tisu dulu...huhu...

    ReplyDelete
  10. ni nape lak nangis ne.. meh sini.. bahu ak ada .. ahhaha.. romeo x :)

    ReplyDelete
  11. ko jangan berlari ke JB, naik bas ar...

    eh tak naik eroplen.

    *hijrah ada hikmah. :)

    ReplyDelete
  12. relax GB...JB-Subang 3 jam sampai dah...boleh balik tiap2 minggu :)

    ReplyDelete
  13. Lain kali ko beli paper jerk....pastu lap pakai paper...pehhh...coolll....ahakz

    ReplyDelete
  14. awak... kite nak nages....

    tisu pliss...

    ReplyDelete
  15. gb laling...

    kak ati pun rasa sedih jek bila
    kenang2 kan nanti kalau gathering
    mesti gb dah tak join ..kan dah jauh...

    sedih tak dpt jumpa gb yg muka gb
    yang comel dan jujur sangat!


    boleh kita jumpa2 b4 gb run to jb?

    last gather2 ke :)

    ReplyDelete
  16. sama, tak pernah beli poket tisu.. bawak tisu pun neverr.. heee.. kalo nangis tak lap, kasi kering sendirik jer.. huhu..

    ReplyDelete
  17. eheeh..nape gb?kite pon jarang bwk tisu..ni selesema amik tisu tandas aje..hehhehe..

    gb kat menara torpedo tu dkat ngan kedai mkn nama umai..best mknan kat sana..heheh

    ReplyDelete
  18. adakah tempat dlm gambar itu Danga Bay???

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D