Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, June 4, 2012

Pantang larang kaki foto dan kaki pancing

Almost-sunset view at Pantai Murni, Yan, Kedah

Bagi kaki foto dan kaki pancing, ada satu pantang larang yang perlu dipatuhi agar hajat di hati tak dirobek-robek: Jangan bawak orang lain yang tak berminat dengan aktiviti itu.

Kalau tidak, sebelum sunset dah 'dihalau' balik. Ikan belum bau umpan pun dah 'dihalau' balik juge. Tapi kes kedua bukan kes GB lah. 

Di saat orang lain tengah sibuk pacak tripod untuk tembak sunset dan blue hour, kite nangis dalam hati aje la... :D

P/S: Mungkin sebab tu GB suka gerak alone, macam biasa lorr...

12 comments:

  1. nak bawak pun, bawak org yg sehobi dgn kita...kalau tak baik tinggal je kat umah diam2..hihi

    ReplyDelete
  2. teringin jugak nak tembak gambo nature gini...wat collection time hati lara..kih3 ..nice shoot gb .. :)

    ReplyDelete
  3. kaki pancing tak suka alone sebab tak ada siapa yg nak sahkan cerita dia nanti ..

    ReplyDelete
  4. terkilan ar tak dapat tembak sunset.!

    *refleksi tuh cantek eh.

    ReplyDelete
  5. belanja Abah minum minum dulu kat tepi pantai...
    :)

    ReplyDelete
  6. same la... gerak sorang lagi senang..
    hihiii...

    ReplyDelete
  7. jgn kena kidnep sudahh.. ahaks

    ReplyDelete
  8. hahaha, betul, betul !
    nanti dua2 tak hepi. kita tak dapat nak shoot lelama, kawan tu pulak jenuh nak tunggu kita tak buat apa. last2, dia bising2 kata nak balik sekarang juga huhuhu ...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D