Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, June 27, 2012

Pagi tadi GB terfikir nak buat sumtin crazy harini. Tak sangka begitu pantas Allah memakbulkan doa. 15 minit kemudian kete tersadai tepi jalan sebab takleh start. Tengah tunggu technician. Crazy kan?




56 comments:

  1. kih kih.

    sila ambik gambar pomen.

    :D



    .

    ReplyDelete
  2. bateri kong kah?

    Setuju dgn tasekM...ambek gambar mamat technician tu! haha

    ReplyDelete
  3. kak tas, kalau hensem wa amik. Kalau x hensem wa pass. Hahah!

    DaddyZZ, jawapan wa sama mcm di atas. Ahahaha!

    ReplyDelete
  4. Allah makbulkan ek..hehehehe...

    tapi tak pe...dugaan hari rabu hehehe

    ReplyDelete
  5. tajuk dlm entry dlm tajuk...
    btw moga dimudahkan urusan mu gb..insya Allah

    ReplyDelete
  6. sisdee, aha..tu yg bahaya. Tak boleh mintak sembarangan dah akhir2 zaman ni

    kak tihara, update pakai tepon. Apa pun x reti. Reti tulis tajuk je. But still sumtin crazy kan? Eheheh

    ReplyDelete
  7. gambaq mana ... gambaq .. h eheheh

    ReplyDelete
  8. ish itu mmg jadi crazy terus. nak p koje plak dia x leh start kan

    ReplyDelete
  9. jagan pomen yg dtg tu crazy kat GB udah...heheeheh!

    ReplyDelete
  10. Hopefully semuanya dlm keadaan baik.

    ReplyDelete
  11. Kereta dah majok la tu.. Apa yg GB nak buat sebenarnya... Cer cite.. Hehehe... Hope GB dapat settle dengan smooth k..

    ReplyDelete
  12. kalo semua org nak amek gambo pomen yg hensem, abes yg x hensem saper yg nak uoolss.. uhhh

    ReplyDelete
  13. kereta tu ada telinga.. dia boleh dgr tu...

    sabarlah..

    ReplyDelete
  14. tgh panas, kreta tak leh start. simpati eh.!

    ReplyDelete
  15. Takut tak? Kakak bab berhenti tepi jalan sorang-sorang paling takut GB.

    ReplyDelete
  16. uiihh...

    nasib siang hari

    nx time jangan fikir samtin crazy
    malam hari tau :)

    ReplyDelete
  17. nasib baik la terfikir pagi hari...kalau malam hari? =D

    gb! thanks tau dtg trolak hari tu...tengkiuuu sgt2..maaf xdpt nk borak lama2

    ReplyDelete
  18. takpe lah, duduk skejap rehat. Kreta dah elok kang, boleh la sambung perjalanan

    ReplyDelete
  19. tajuk dah mcmm entri..update pakai henpon ya GB =)

    ReplyDelete
  20. dah jumpa resit blom...

    ahhaa... best kan buat tajok panjang2....

    ReplyDelete
  21. tu die tajuknya berjela-jela.. hihi buat le ala gaya2 ella sikit mesti pomen tu kata tak yah byr le free je dik... ^_~

    ReplyDelete
  22. kereta i takde perhiasan. cantik! macam pernah nampak ;)
    tersadai tepi jalan di negara orang pun pernah dan anti dalam ingatan.
    kereta nak di test check sebelum ke rumah baru :)

    @sji

    ReplyDelete
  23. Mak aii..pjgnya tajuk entri. Ni kira kombinasi tajuk dn cerita.

    ReplyDelete
  24. huhu,aduhai GB. jat time nk bawak kete abes doa baca.xnk da jd kes pancit tayar sorg2 lg.serik.

    ReplyDelete
  25. tau...ni mesti berangan nak ponteng kan, alih2 jd EL..

    ReplyDelete
  26. kreatif!

    tajuk dah boleh jadi novelet.
    kihkih

    ReplyDelete
  27. Dia soh tukar keta baru la tuh. Dan GB sengaja taknak tukar, sebab nak tengok mamat pomen hensem. hahahaha

    ReplyDelete
  28. sebenarnye ape plan crazy GB?heheh..tapi agaknye, Allah bagi mcm ni supaya bukak jalan kenal pomen? aaaaa...kewl kan?:)

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. awak ada cakap awak nak jual dia kannn....??!

    :)

    merajuk lah tu

    ReplyDelete
  31. heheh next time gb fikir la sumtink crazzy..ada orang kaya masuk meminang ker hehe :)

    ReplyDelete
  32. GB..lain kali jangan terfikir pun lagi ye..dah baolh jalan dah kete GB?

    ReplyDelete
  33. aku paling takut kalo kete wat hal tgh jln..ko ok da ke?

    ReplyDelete
  34. nasib baik ada gak pomen...kalau idak nangis js...takuttt..

    ReplyDelete
  35. mmg crazy...kalau kita huru hara

    ReplyDelete
  36. Apa benda la yang crazy sangat tu ya GB...

    Takmo la crazy, kalau crazy-crazy takpe... ehehh..

    ReplyDelete
  37. bangunan kat depan tu bangunan apa erk???

    ReplyDelete
  38. ish, tak lah crazy sgt pun. pengalaman manis ape. haha :D

    ReplyDelete
  39. kekadang baru terlintas terus dapat kan.. ;)

    ReplyDelete
  40. kat pokok tu banyak hantu ..

    * nak tengok gambar mugs, sila datang sekarang ke blog uncle.

    ReplyDelete
  41. jadikan ini pengajaran....kihkih.

    ReplyDelete
  42. ehem...sibuk packing barang ker....:)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D