Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 8, 2012

My First Vertorama - KLCC


P/S: Hasil kegigihan 13 menet yang berharga sebelum dihalau balik. Seb baik bertiga. Kalau kene halau sorang-sorang tak best lah! :)

82 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Tahniah! bukan mudah nak dapat tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

    ReplyDelete
  2. cantik ! ..
    loor kena halau ke ??
    bukannyee mandi pun situu huhu

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaahhh...
    siap ada refleksi di air...
    13 minit yg cantik

    ReplyDelete
  4. wau TERBAEKKK lahh!!

    nape kena halau? x leh duk situ kah?

    ReplyDelete
  5. Phewwww...memang santek...

    Tak sesia galas kamera kesana-sini.

    ReplyDelete
  6. Ajor saya!!!

    Eh, tula.. Apsal kena halau plak?

    ReplyDelete
  7. mmg berbaloi kan...rasa puas je bila tengok balik..hihi

    ReplyDelete
  8. Puas dah walau kena halau sebab hasilnya memang cantik...

    ReplyDelete
  9. cantek...

    pesal kena halau beb..?

    ReplyDelete
  10. Buk!! Enggak boleh ambil ambilin gambar ya buk....sini kalau mau ambilin gambar kena ada fulusnya....





    camtu ke kena halau?

    ReplyDelete
  11. Terus gugel cari maksud vertorama! haha

    ReplyDelete
  12. fuhhhyooooooooooooo
    serius!!!
    CANTIK!!!!!!!!!
    :)

    ReplyDelete
  13. sgt cantik..minat amik gambar ni hobi yang sgt mahal kan?

    ReplyDelete
  14. hehehee.... kite tak bley buat....

    ReplyDelete
  15. ui cantik nya. ni cam panorama tapi version vertikal ke eh? hihi

    ReplyDelete
  16. cantik!
    teringin nak buat macam ni juga :)

    ReplyDelete
  17. hebattt..gb!!

    kak ati tengah bayangkan
    camne keadaan gb masa snap picca nih :P

    ReplyDelete
  18. @anyss

    salam...

    tengkiu uu...

    kalau takde org ajak kite berpagi-pagi, maka tak dapat la kite capture gambor ni. :D

    ReplyDelete
  19. @Azizan Zolkipli

    awak demmkan saya? wuwuwuwu!!!

    haha, tengs pakcik!!

    ReplyDelete
  20. @ieda

    tengs..

    ada sebabnye nape kite kene halau. hahah~

    ReplyDelete
  21. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    sebab diorg tengah buat keje kot? hahaha. TQ awak...

    ReplyDelete
  22. @JunAina

    hehe, seb bek kamera saya kecik ja kak. :D

    ReplyDelete
  23. @h4ni3

    dah ajor.

    eh jap, tak abis lagi eh?

    ReplyDelete
  24. @Kakzakie

    betul2 menyeluk ikan pekasam namanya. huhu~

    ReplyDelete
  25. @tasekM

    tq yang.. kene halau sebab menceroboh kot? huhuhu~

    ReplyDelete
  26. Ini bukan gile ohsem lagi tp gile KENTANG terus. Heee~

    ReplyDelete
  27. @Ati Masrif

    haha, saya takde buat stunt kak. cayelah. :D

    ReplyDelete
  28. @pok amai-amai

    sebut kentang, terus lapo cheesy wedges. :D

    ReplyDelete
  29. kamera Wa tak boleh vertoramaaaaaaaaaaaaaaa........

    meh ajor meh...

    ReplyDelete
  30. @DrSinga

    bollehhh...tadi kat wasap dah gitau cane. :D

    ReplyDelete
  31. @DrSinga

    jari akak 2 + jari wak 2 = 4 thumbs kan? :D

    ReplyDelete
  32. fuhh... KLCC dah bengkok dibuat dek ko eh...

    ReplyDelete
  33. aku kan...aku kan...
    sgt jeles melihat ini pic

    ReplyDelete
  34. waaaa....teruja nyer tengok gambo ni

    ReplyDelete
  35. Vertorama tu apa..?

    MALAS nak gugel.. huhuhu...

    ReplyDelete
  36. apakah vetrorama? dan bagaimanakah posisi GB ketika merakam gambar ini? dalam airkah? hehe...

    13 minit yang mirikel lah GB,ohsem,,,

    ReplyDelete
  37. Takut nak tinggal komen .Raminya singgah.

    Apa2 pun terbaiklah.

    ReplyDelete
  38. gb,
    terkedu tgk gmbr ni. susah nak dapat reflection begini kecuali betul2 takde angin. thumbs up!

    ReplyDelete
  39. Akak pun suka ambil gambar ni

    ReplyDelete
  40. apasal akde satu jiwa maknusia pon kat situ?

    (ye lah.. mentang2 la kamera uncle cabok!)

    ReplyDelete
  41. wah...dah lama x g KLCC...bgunan kt sbelah tuh pon x pernah tgok... :)

    ReplyDelete
  42. kelas n hebat...!!!

    tenang nar airnya. :)

    ReplyDelete
  43. @~ Cik Azz ~

    vertorama tu gambo sambung2 vertically. :D

    ReplyDelete
  44. @Maya Mayana

    saya kat tepiiii kolam je time tu. badan senget ke kolam la tapii. ;D

    ReplyDelete
  45. @Nieda

    alaaaa..mai la singgah lagi...nigeee.

    tengs awak..!

    ReplyDelete
  46. @fatt

    tengs beb!

    pagi, dalam kul 7 cemtu. takde angin. takde fountain. syukurrr... :D

    ReplyDelete
  47. @-gedek!

    ada tu...pakcik yg tak nampak. jaga jaga... :p

    ReplyDelete
  48. GB : hahaha aku biasa2 saja mana ada buat orang jeles dan tak layak utk berasa jeles pada aku ni :P

    ReplyDelete
  49. @Telor Power

    ececehh...

    aku sebenarnya jeles sbb ko boleh amik gegambo ohsem kat gunung KK tuh!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D