Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 1, 2012

The mathematics of puchasing

Resit lama

Pssttt..masih bizi organize itu ini. Kalau tak nampak GB blogwalk jangan marah eh...

P/S: *luv*

25 comments:

  1. pernah dapat rm8.88.
    hahaah..terus kena bayar rm8.90
    hehe
    kes GB, amat tepat!!

    ReplyDelete
  2. kalau lagi hebat try buat 11.11

    ReplyDelete
  3. GB bahas apa yang diguna tu?

    ReplyDelete
  4. Tak ada tax bolehlah ngam-ngam...

    ReplyDelete
  5. fuhyooo
    ngam ngam gitu
    ker mintak diskaun? ekekkee

    ReplyDelete
  6. ingat tu nak snap..terbaekk awak :)

    ReplyDelete
  7. mesti bawak duit merah sekeping je dlm poket ni..

    ReplyDelete
  8. kebetulan atau mmg sudah conggak siap2 sblm beli hehehe

    ReplyDelete
  9. nanti boleh Pakcik minta tolong kamu jadi 'purchaser', pasti ngam ho punyalah hehehe ...

    ReplyDelete
  10. nama item yg dibeli sy x boleh sebut hehe

    ReplyDelete
  11. salam,

    klu beli byk brg susah plak nak igt item tu sbb nama item tu mcm payah je...

    erm, mmg ngam2 je, hehehe...

    ReplyDelete
  12. nama staff tuh menarik ar. dia masih kerja kat situ tak.?

    :)

    ReplyDelete
  13. Pandainye beli...ke pandai2 beli sebab bawak sepuluh hinggit je... jgn marah makchaq gurau je..

    Selamat berpindah...tempat baru boleh ambik gambar banyak2 ..

    Makchaq doakan GB tambah dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  14. apanyer yg dibeli tu? ta' paham. hehehe

    ReplyDelete
  15. pernah mamam kat nandos.. RM100 tepat.. itu tak sengaja ok..

    ReplyDelete
  16. sy lagi tertarik kat nama2 barang yg GB beli...satu pun tak paham..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D