Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, June 19, 2012

Light graffiti yang tak jadi. Tapi kalori banyak terbakar. Kot. Eheh!

Entiti bercahaya di Tasik Taman Jaya depan Amcorp Mall. Weeeheeheeee....

My first light graffiti project dengan geng kamera. Menggigil, berpeluh, semput, sengal-sengal nak kejor 60 saat yang berkali-kali tuh. Haha!

Takpe, nanti ripit!

P/S: Boleh ek lagi bape hari nak benti dibaginya projek baru? Memang sengal ke sengaja buat sengal?

37 comments:

  1. aku dr dulu nak buat2 haram tak berbuat lagi nih...


    heh.



    .

    ReplyDelete
  2. rajin ko eh... tak takut antu...

    ReplyDelete
  3. wahhh...
    ada geng kamera
    (sorok kamera-kompak anda cepattt..)

    ReplyDelete
  4. mula2... nanti lama2... mesti dah expert...

    ReplyDelete
  5. Mak lagi tak reti nak buat macam tu! :(

    ReplyDelete
  6. cmne buat ni GB..ajar lah ajarlah..ahaha

    ReplyDelete
  7. GB..makin pandai..
    bukan sengal sayang nak lepas kot..he he

    ReplyDelete
  8. Kakak tak pandai nak menilai.

    Sengajalah tu sebab lepas ni tak ada org lain nak buat... baru dia tahu.

    ReplyDelete
  9. ni lagi terbaik ni...camne plak nk buat ye...hihi

    ReplyDelete
  10. jeles dengan orang bujang~~so many waktu terluang~~

    ReplyDelete
  11. @Nizam.Ariff

    antu yg muka orang lagiii aku takut tau. haha!

    ReplyDelete
  12. @Anash

    saya tengah cari kamera kompak baru u know...!

    ReplyDelete
  13. @Acik Erna

    kasih saya dah beralih arah. ahahaha!

    ReplyDelete
  14. @bujal X

    kamu patut lihat itu sebagai 'kesian org bujang...'

    :D

    ReplyDelete
  15. Saje la tu nak mendera GB...

    Kalau tak buat kerja tu kang, takut gaji last tak masuk lak.. hehe...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah...hobi fotografi ni rupa rupanya satu bentuk sukan juga...terbako lelemak...tak salah saya pilih hobi ni :-) haha

    ReplyDelete
  17. @~ Cik Azz ~

    ahaha no way. kurang2 makan tahun nak siap projek. makan bulan nak finalise design.

    diorg mmg sengal. huhu~

    ReplyDelete
  18. @Daddy Ziyyad

    jadi, berhentilah berselimut di waktu pagi. hahaha!!!

    ReplyDelete
  19. cam gamba Dino bersama anaknya... hehehe


    *tekun eh ko.!

    ReplyDelete
  20. Rajin betul awak ni kan? Sy mmg takde kesabran nak membidik gamba mcm ni. In fact, tak minat lgsg ke arah ni.

    =(

    ReplyDelete
  21. dia bagi Gb buat so Gb kuarkan idea siap2, nanti org baru dtg just continue jer projek tu..nampak nor org lain takde idea ...

    ReplyDelete
  22. eh macam mana buat hasil begini. boleh tolong tunjuk ajar ttg ilmu ni tak GB?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D