Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, June 6, 2012

Kegigihan

KLCC against the setting of Sunrise and Blue-hour mixed up 

Menjadi 'manusia pagi' sekali-kali tidak akan melesukan badan di kala siang. Malam pun, sekali-kali tidak akan buat kita tidur pukul lapan. Kabhi nehi!

Benda baru yang saya belajar dari kawan saya, 'si manusia pagi' itu.

Terima kasih awak. :D

P/S: Pelik itu anugerah kepada yang mahu belajar. :)

25 comments:

  1. Boleh rumuskan dengan lebih mendalam tak maksud entry kali ni... Tak syiok la kalau GB dgn manusia pagi tu je yang faham, kan... ehehh...

    ReplyDelete
  2. adakah 'si manusia pagi' kakak singa?
    :)

    ReplyDelete
  3. gb manusia pagi tu ok gak kan...kalau manusia malam..apa ye...hihi

    ReplyDelete
  4. manusia pagi ni sebab dia kena bangun awal ye? :)

    ReplyDelete
  5. manusia pagi?
    yang pasti akak jenis manusia pagi gulung dalam selimut..
    hahah
    btw, itu letter offer manyak familiar la wording dia...
    adakah....????

    ReplyDelete
  6. entahlah saya selalu rsa masa tk cukup atau mungkin saya memang seorang yg kurang cekap menguruskan masa...


    selamat malam :)

    ReplyDelete
  7. Mak selalu bangun seawal 4.30 atau 5.00 pagi, tapi dunia mak di rumah je sebelum keluar ke tempat kerja. :)

    ReplyDelete
  8. selalu bangun gak seawal 5 pagi .. tapi payah nak dpt sunrise di bandar pekan nie huhuh

    ReplyDelete
  9. Hi Gadisbunga..

    cantiknya pemandangan ni.. lama x gi KL..

    ReplyDelete
  10. cantik yee awak...

    kecut perut tak..?..hehhee

    ReplyDelete
  11. bak kata komuniti Jawa Muslim, bangun pagi disusuli solat Subuh itu penting, murah rezeki insyaAllah ...

    ReplyDelete
  12. wuuuhuuuuuuuuuu !!
    cantik!!

    wide jugak lah tu!!!!

    ReplyDelete
  13. mesti sejuk2 waktu. nak bangun tidoq pon liat je

    ReplyDelete
  14. santekkk...kagum dgn org yg bersemangat.. sanggup bangun pagi...sanggup tunggu dgn penuh sabar the moment...

    ReplyDelete
  15. bila nak start mem'book'ingkan all the masterpieces?

    ReplyDelete
  16. ni ape ni??
    malam td gb tgk my name is khan eh?ahaha

    ReplyDelete
  17. waa cantik... saya sampai kl dalam pukul 7 dah cerah sikit susah nak dapat view cantik cam nikan...

    ReplyDelete
  18. bila dah dapat tangkap blue hour, macam ketagih kan?

    tapi, saya cuma rela ambil dari jendela kamar sahaja.. hahhaha

    ReplyDelete
  19. byk manfaatnya jd manusia pagi nih.. gambar nih antara hasilnya..

    ReplyDelete
  20. kalau minat, pasti akan berjaya walau kesuntukan masa...

    ReplyDelete
  21. acu sekarang selalu sampai opis awal berbanding sebelum nie...sebelum azan subuh dah bangun...rasa segar bila dapat bangun awal pagi...erk ada kah acu termasuk dalam golongan "manusia pagi"..??? hehehehee

    ReplyDelete
  22. kalau hujung minggu mmg tak de lah aku nak bangun pagi...ekekek...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D