Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 15, 2012

Jerebu

Matahari telur mata di depan. Tengkiu kete depan sebab pinjamkan 'filter'... :D

Kelmarin, semalam, hari ini, esok, dan lusa adalah best, dan akan jadi hari yang best jugak.

Walaupun berjerebu.

Cuma....bila berjerebu ni dia trigger terus ke otak. Sakit kepala. Nape ek?

P/S: Bila kite planning-planning ni jangan lupa jugak, kemungkinan kita tak sempat bertemu petang pun. Insaf..

36 comments:

  1. canteek mentari lam kreta ar... :)

    ReplyDelete
  2. Awak, membidik smbl drive? Be careful k? Sgt tinggi risiko.

    ReplyDelete
  3. amboii kemain lagi.. cantik tuh

    ReplyDelete
  4. walaweiii
    terbaik la gambo nih!

    ReplyDelete
  5. @Riri Yoorin

    cantik. tapi kite kat bawah berjerebu la..

    ReplyDelete
  6. @h4ni3

    ahah. seb bek lampu baru merah. :D

    ReplyDelete
  7. Canti keta tu bila nak dapat sebijik...or mungkin pandai tuan yang ambik gambo tu.

    Tak faham camner dia sempat ambik kamera & klik2, pandai carai kesempatan dan peluang yang ada. kretif sungguh.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya gambar... tapi lagi cantik kereta dalam gambar tu...kereta feveret yang tah bila baru dapat pakai..hehehehe

    ReplyDelete
  9. Org kereta depan ingat salah apalah aku kena tangkap gambar. Tak tahu dibelakangnyg org tangkap gambar matahari..

    ReplyDelete
  10. tetiba rasa rugi tak snap pagi tadi....

    :(

    ReplyDelete
  11. esok lusa nk merambu ke mana ni beb...?

    ReplyDelete
  12. aku tak tahu apa kaitan jerebu dan sakit kepala...
    jerebu dengan sesak nafas tu nampaklah sikit kaitannya...

    ReplyDelete
  13. kat sini pun dik , berjerbu aje .. bila tiba tgh ari sikit panass x hinggat huhu

    ReplyDelete
  14. cantik pulak matahari telo mata tu :)

    ReplyDelete
  15. td pagi akak jadi keliru matahari ke bulan

    ReplyDelete
  16. jerebu tu diibaratkan seperti salji dah.. hahaha

    ReplyDelete
  17. betul la gb lom tentu kita riang gembira di pg hari dan malam hari kita still alive...saya pernah jumpa seseorang yg pagi dia belanja semua kawan2 minum di kedai n malam harinya dia pergi buat selama2 nya..terpana kawan2 menerima berita mcm tu tp itulah ketentuan yang dah tertulis...

    elakkan menyedut udara jerebu ea, mudah kena sakit tekak yg teruk... :)

    ReplyDelete
  18. Mak suka tengok mentari merah tu. :)

    ReplyDelete
  19. jerebu eh sekarang? KC langsung tak perasan. teruk kan KC. hehehe.

    ReplyDelete
  20. Bahayalah jerebu ni... Kene beringat n jangan keluar sangat...tp kalau terpaksa keluar sebab nak kerja macam mana ae? Tawakal je la..

    ReplyDelete
  21. tadi time otw ke office try gak nk ambik sunshine tu ngan hp cap ayam je..tp tak brapa menjadi sbb ambik sambil drive...hehe

    ReplyDelete
  22. kalau tu kancil..
    mesti silau kan...
    sibbb estima

    ReplyDelete
  23. Sempat lagi amik gambar matahari kat celah cermin kereta tuu

    ReplyDelete
  24. sebab panas sekarang ni erk...tu yg jerebu tu...kan...kan

    ReplyDelete
  25. GB..sy pon nampak matahari telor tu pagi tadi..besaarrrrr sgt..teruja tunjuk dekat zikry..sayangnya sy x pandai menembak mcm awak..

    ReplyDelete
  26. dlm byk2 gambar GB, ini yg saya paling suka!!

    sgt ohsem, kreatif!!

    ReplyDelete
  27. kat sini tak payah filter matahari dah mmg bulat hehehehe haze sesajerrr

    ReplyDelete
  28. jerebu memang bahaya.. hati2 kak :)

    ReplyDelete
  29. Rizal pun batuk2 je bila jerebu tebal ni

    ReplyDelete
  30. sekarang ni semua tempat berjerebu di semenanjung ni huhuhuhu.

    masa drive boleh menembak gambar lagi.

    Sila hati2 ye GB

    ReplyDelete
  31. sekarang ni semua tempat berjerebu di semenanjung ni huhuhuhu.

    masa drive boleh menembak gambar lagi.

    Sila hati2 ye GB

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D