Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, June 19, 2012

Finally. Cuma reflection kat chermin tu ganggu lah... But we cannot have everything we want kan?

Hazy sunset, viewed from KL Tower. If only I can remove the glass window. But still...GB, ko reti bersyukur tak? Eheh!

Kan GB dah cakap GB rajin lah sangat harini...

*

Being manusia, adat la bila terlalu banyak benda yang kita nak. Kalau ikut hati semua benda mesti kena jadi perfectly as yang macam mana kita impikan. Tapi kalau sesuatu terjadi tak seperti yang kita bayangkan, jangan lah tak bersyukur pula. Sebab tak semua benda yang kita nak tu kita akan dapat, tapi banyak yang kita dah dapat kan?

Syukur...

P/S: Counting days. Dan tetibe client baru di bakal ex-opis ni berminat banget nak bermeeting sakan dan mintak namecard and tanya itu ini. Sorry Sir, I'm resigning (dalam hati la tapi). :)

15 comments:

  1. banyoknya entri per day
    kalau terlebih, moh up kat blog saya satu.. hehe

    ReplyDelete
  2. hamboi
    cepat nyer hapdet
    cececeeehhh...
    (sms dah buat lum?)
    hahaha

    ReplyDelete
  3. Badan je kat sini otak dah banyak plan2 benda lainnn...

    ReplyDelete
  4. cantik plak header GB tu..tu ambil dari sebelah mana tu...hehe

    ReplyDelete
  5. cantik
    apa2 sahaja dari tembakan GB always attract akk tau !

    ReplyDelete
  6. em thats rite..kalau takde cermin mesti lg superb tembakan GB :)

    ReplyDelete
  7. rase cam nak terjun je..

    lame tak jengok GB.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. aku suka dengan ketinggian. rasa mcm dapat melihat semua dibawah walaupun ia nampak kecil

    ReplyDelete
  9. Perkara yg tk mungkin d lepaskn bila brada d ktinggian d wktu pg or ptg.

    *bila last day ni? CiM klau nk brhnti notis 3mth...hurmmm lama.,

    ReplyDelete
  10. cabut glass window tu, terbang ke bawah nanti. hehe

    ReplyDelete
  11. betul awak... kite tak dapat ape suma yang kita nak....

    majok ahh... hehehe...

    ReplyDelete
  12. suka tajuk n3. mendalam maknanya, jugak tersirat dr tersurat.
    :)

    ReplyDelete
  13. kalo takde cermin tu, berani ke nak gi dekat2 tebing tu amik gambo.. gayahat okey.. kkekeke...

    ReplyDelete
  14. cantiknye view dr atas..xpe gb..asalkan gb eppy..hhehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D