Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, June 12, 2012

Di hujung sana ada orang tengah eksesais


Sebenarnya GB takde cerita. Taruk gambo je. Keje HDR memain. Yang atas tu cahaya lampu eroplen. (Nak anggap tu meteor pun boleyyy...huuu~). Shutter tak cukup lama untuk jadikan dia panjang.

Ada juga buat panorama tadi, tapi taruk kat fesbuk je. Macam tak bape cantik la pulak. Huuu~

P/S: Counting days. Lupa dah cemana feeling tak duduk dengan family. Nak tau cerita? Sila tengok entry ni. Huuu~

29 comments:

  1. lepas ni tak boleh manja2 lagi la ekkk...

    ReplyDelete
  2. huh, lepas ni sumer kena buat sendiri tau.. cepentot pun dah kena basuh sendiri, tak leh dah suh mak basuh.. hahaha...

    ReplyDelete
  3. cantiknya. kita memang x pandai. main snap2 je. haha. snap makanan pandai la kot. kihkihkih

    ReplyDelete
  4. cantek jugak....

    ape tajuk fb nak add bole...

    ReplyDelete
  5. Nak duduk sendiri ke..??

    Takpe la.. Duduk dgn kawan2 ni lebih mematang dan menyabarkan kita.. :)

    ReplyDelete
  6. Cahaya eroplen ke asap eroplen tu? :)

    ReplyDelete
  7. huh... tak nampak orang eksesais...
    kalau ko cakap ada orang bunuh diri pun aku tak nampak gak...

    ReplyDelete
  8. sangat cantik..kalo saya main tembak je..hihihi

    ReplyDelete
  9. nak dok sendiri....




    ...jiwa kacau eh. haha.

    ReplyDelete
  10. cantik gambor..kat mane nih??
    masjid besi ke

    ReplyDelete
  11. hilanglah privilege "balik rumah mak dah sediakan makanan" :)

    ReplyDelete
  12. As salam GB,

    Kira cantik sgt dah bg akak ni... Subhanallah tenang je tengok :))

    ReplyDelete
  13. penat tau nak kejor 30 saat!!!

    ReplyDelete
  14. Sy assume meteor la. Nak wish sumting. Wahahahah!

    ReplyDelete
  15. wahh cantik nye gambo...idup2 jer...cahaya tu buat jd lebih menawik :)

    ReplyDelete
  16. Punya lah lawa hang ambil gambo....tak nampak org eksais pung...

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum,
    Comeyyyyyyy!
    pernah amik gambor kat sini waktu malam pakai kamera cap ayam...sekeratpun tak jadi kecuali nampak ITAM je hu huhuhu

    ReplyDelete
  18. cantik..bila gb mai shoot kt cni ni...jgn2 js yg duk exercise tu..hehe

    ReplyDelete
  19. Dah dapat rumah ke GB? Kawasan mana jgn pilih tempat jem sudahlah...

    ReplyDelete
  20. sedih tak nak berpisah ngan parents!!...

    ReplyDelete
  21. kalau meteor nak kena buat wish la nie...hehehehe :)

    ReplyDelete
  22. kamu kreatif lah. gambar tu, cantik.

    ReplyDelete
  23. malam ke pagi ni gb?

    kalau gb dah ke sinun nanti
    payahlah nak join2 gather2 kan..sedih pulak

    ReplyDelete
  24. HARI2 TENGOK MASJID NI... TAPI TAK PERNAH MASUK... HUHUHU

    P/S: SERONOK TAK TERKATA BILA DUK NGAN FAMILY

    ReplyDelete
  25. ada 1 gambo jambatan putrajaya yg sama amik tu, bila enlarge, nampak 1 line dot dot.. lampu eroplen rupanya.. hehe.. sangat la tak cun bila di-long exposure-kan

    ReplyDelete
  26. canteeek eh gambo. jeles ar...

    *nak tanya. eroplen tengah menaik ke menurun ke.?!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D