Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, June 11, 2012

4 tahun lepas...

The Zon, pepagi bute.

2008.

Tahun tu, lebih kurang timing cenggini jugak, siang-siang lagi GB dan member kakibola akan plan nak tengok EURO kat mana. Biasanya mekdi Pandan Mewah, Ampang akan jadik port. Yang best nyer kat situ (time tu lah), every goal scored, kitorang akan dapat kupon fries free! Meriah situ sebab memang banyak orang jadikan sebagai port jugak sebab ada skrin besor.

Walau selalu qiyamullail tengok bola, tapi GB dan member tak penah ponteng keje. Hihihi. Masa SPM dulu pun GB berjaga juga tengok World Cup, tapi tak ponteng sekolah juga.. :D

*

4 tahun kendian, GB dah tak kuar umah dah untuk tengok bola kat luor. Sebab dah takde geng. Diorang sume dah kawin. Dah ke sana sini all over Malaysia. Tapi takde yang ke luar Malaysia la..

Banyak betul benda berubah dalam 4 tahun ni. Banyak sangat. :)

P/S: 4 tahun lepas juga, GB masih belum ada blog...

21 comments:

  1. 4 tahun lepas,kaklong pun tak sda dan tak kenal apa itu blog...hahahah!

    ReplyDelete
  2. 4 tahun lepas?
    huuuu byk sgt mende yg berlaku dlm jangka masa tu..

    ReplyDelete
  3. selamat pagi awak...
    cantek gambar awak...

    4 tahun lepas saya pindah dari jb ke kl...

    ReplyDelete
  4. Sy ms bujang, rajin bertahajud 'bola'. Tp bile dah kawen n ade anak, takdolah den!

    ReplyDelete
  5. 4 tahun lepas akak lom keje kat kompeni ni lagi..dan blog? apa tuu.. heee..

    ReplyDelete
  6. Masa berlalu dengan pantas...

    ReplyDelete
  7. 4 tahun kehadapan kita tgk bola sesama eh..?


    jauh tak aku punya perancangan.
    kah kah.



    .

    ReplyDelete
  8. wah wah minat bola juga GB ya..4 tahun lps sy lum ada blog gak hihi

    ReplyDelete
  9. 4 tahun lepas akak lebih muda 4 tahun...hehehee...

    ReplyDelete
  10. 4tahun akan datang xtau lgi mcam mana

    ReplyDelete
  11. jom lah kita layan sekali takde geng jugak ni hehehehe

    ReplyDelete
  12. tahun ni saper plak menang euro ni ek? dulu time anak dara suker sangat layan bola sekarang ni tengok gak tapi kat umah n pasukan terpilih jer...

    ReplyDelete
  13. Kakak dari dulu hingga kini tak pernah layan Euro football. Lagilah masa tu anak-anak semua masih kecik-kecik... tidur lagi best.

    ReplyDelete
  14. dulu masa sekolah memang layan bola tapi bila dah kena tegur dek pak sedara terus stop, la ni kalau en. suami layan bola, tengok gak tapi tak bersemangat macam dulu..

    psstt: 4 tahun dulu berempat, sekarang dah berlima.. rasa cepat je masa berlalu..

    ReplyDelete
  15. 4 tahun lepas, saya di tahun akhir kat uitm segamat. feeling senior sangatttt. hahaha

    ReplyDelete
  16. 4 tahun dulu sibuk degn mypace dengan frenster

    ReplyDelete
  17. jangankan 4 tahun
    4 bulan pun dah byk benda berubah :)

    ReplyDelete
  18. 4 tahun lepas saya tetap tk minat bola..cumanya skrg saya minat bola sebab harimau malaya..hehe

    ReplyDelete
  19. cantek gmbr ~ kalo x salah kt area2 KLCC kan?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D