Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 8, 2012

13 menet tu lama ke sekejap eh?

Sunrise from KLCC Park

2 minggu cuti sekolah ni, 13 menet terasa sungguh lama... Banyak boleh buat dalam tempoh tu. Panas enjin, gerak, kuar simpang, masuk tol, kuar susur, nampak Istana. Jauh kan perjalanan?

Tapi tengok la minggu depan macam mana. Menet ke 14 pun belum tentu dapat kuar simpang lagi. Heheh~

P/S: EURO 2012 start tengah malam ni! Kawan-kawan team mana? GB team Spain. Ye, GB tau mesti ada yang nak tuduh sebab player dia hensem-hensem kannn?

30 comments:

  1. tak layan bola obesi...layan dlm negara jer...hahhahaha!

    ReplyDelete
  2. bergantung pada kepentingan masa 13 menit tu macamana ;p

    ReplyDelete
  3. nasib baik sekarang ni akk tak berapa nak layan bole, rugi sebab ngantuk, baik tido hehehehe...

    ReplyDelete
  4. kalau buat benda-benda yang baik, 13 minit terasa sangat lama.

    tapi kalau masuk kelab dangdut, 13 minit tu baik tak yah masuk .. kata oranglah. jangan tuduh uncle pernah masuk pulak !

    ReplyDelete
  5. 17/6 ni jadi tak nak dating dengan mak dan ayah? :)

    ReplyDelete
  6. 13 menet boleh jadi 33 menet..

    cantek gambar awak....

    ReplyDelete
  7. euro dah mula malam ni? hihi tak tau pun.. by the way, saya sokong semua..XD

    ReplyDelete
  8. masa itu emas tak kira berape menet pun. Kan GB?
    Anyway, cantik gambar :)

    ReplyDelete
  9. mula minggu depan, kena bangun awal 15 minit....
    huhu...



    kena pulak euro dah mula, silap2 ada yang terlajak, terlewat sampai tempat keje, ahahah...

    ReplyDelete
  10. Euro 2012 ni saya sokong Brazil!

    Brazil kan pernah menjuarai Euro 2008.

    ~hahaha

    ReplyDelete
  11. Euro...! Akak tak pernah ambik pusing...hiksss...

    ReplyDelete
  12. @kaklong

    dalam negara, sokong mana kaklong? :D

    ReplyDelete
  13. @kasihibu

    kalau ikut kan setiap minit tu penting kan? :D

    ReplyDelete
  14. @kasihibu

    heheh. saya pun dah takde geng bola dah nih. :D

    ReplyDelete
  15. @al-lavendari

    masuk kelab dangdut 13 minit cukup ke uncle? :p

    ReplyDelete
  16. @CiKPuaNLawA

    33 minit saya boleh ulang alik return dari opis ke damansara heights. :D

    ReplyDelete
  17. @SYANI

    this lately saya kerap ke sana.. :D

    ReplyDelete
  18. @~najwa~


    mula minggu depan, takleh dah ber subuh sepi-e kat KL. :D

    ReplyDelete
  19. @Daddy Ziyyad

    ye tak ye eh. jgn lupa sokong jepun jugak eh. kuat tuuu. hahaha!!!

    ReplyDelete
  20. @JunAina

    ngeee..saya amik tau team faveret je kak. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D