Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, May 9, 2012

Terima kasih sebab buat GB happy. :)




GB ada banyak sebab untuk gembira walaupun GB di antara 2.5 juta rakyat Malaysia tu. Grow old happy is better than grow old miserable kan?

Awak semua, di blog, di facebook, dan di mana sahaja; Awak semua amat besar ertinya untuk GB. *Group hug macam uncle Gedek meh!

Terima kasih sebab buat GB happy. :)

P/S: Tak sabar-sabar nak amik gambo yang anto proses kat kedai. Lepas bertahun-tahun tak guna filem, eiii nevesnye rasa!

64 comments:

  1. hidup mesti sentiasa ceria dan gembira.


    biar umur tua tapi muda di jiwa.. kan..?

    ReplyDelete
  2. group hug tu trademark uncle gedek~~keh keh~~

    ReplyDelete
  3. LAGI HEPI KALO GB DH KAWENNN! percaya lah!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kalau GB happy selalu

    ReplyDelete
  5. Koh koh kohhh...

    Tersedak la pulak...

    :D

    Rileks2 sudaaa... ehehh...

    ReplyDelete
  6. @bujal X

    mmg sinonim gile dgn uncle gedek. see ya on saturday eh!

    ReplyDelete
  7. @Chenal

    kalau ada org masuk meminang dah tentu la GB kawen... :D

    ReplyDelete
  8. ada lagi ke kedai foto yg proses filem?

    ReplyDelete
  9. luv u GB.. semoga GB terus ceria hendaknya..

    ReplyDelete
  10. hug kamu juga..semoga terus gembira dan ceria selalu yeaa

    ReplyDelete
  11. oh...sama lah kita tergolong dalam golongan itu juga...heee.. :)

    senyum selalu gb..muda selalu.. :)

    ReplyDelete
  12. ape2 pun have fun ok..enjoy life to the fullest:)

    ReplyDelete
  13. Lebih baik sendiri dari berdua buat susah hati.. tapi belum diterokai tak tahu lagi...

    ReplyDelete
  14. Kami sentiasa bersamamu. Cewah! :)

    ReplyDelete
  15. Ceria bersama mu.. Hehe. Mcm iklan digi plak. Salam ukhuwah psahabatan ye

    ReplyDelete
  16. walau pun kita tergolong dalam 2.5juta tu tapi jangan jadi kan itu satu masalah untuk murung kan hati kita...

    hidup kena ceria..insyaAllah Allah dah aturkan yang terbaik untuk golongan 2.5juta nie :)

    ReplyDelete
  17. live life to the fullest cik GB!!

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum,
    Dakupun tersenarai dlm jumlah juta2 tu pun sedang HEPI gak walaupun tengah DEMAM n batuk sebab boleh online lagi hu hu hu

    ReplyDelete
  19. i tak ingat, u beli kan atau masak kan, nasi lemak spesel, dalam mimpi je. kalau nasi minyak lagi best kan ;)

    ReplyDelete
  20. -walauwehhhhh...guna SLR ayah ka?

    - siap ada sticker kepsi drive thru! ahahaha

    ReplyDelete
  21. @Aku

    ade laaaaa....~

    aku anto kat subang perdana sbb dkt dgn umah aku. kalau ikut kan mmg susah nak jumpa dah tapi seb baik ada peminat kamera n photography yg aware pasal come back filem2 ni.

    ReplyDelete
  22. @nabilah_2908

    'golongan itu' kene bagi nama spesel sikit. hahaha!

    ReplyDelete
  23. @maya amir

    walau tak dapat beg coach kat JPO pun takpe. happy tetap happy! hihihi~

    ReplyDelete
  24. @Kakzakie

    kalau ada rezeki, kalau ada yg berkenan dan masuk meminang, nak je saya berdua kakak. tapi utk sementara waktu ni enjoy dulu hidup sorang-sorang. :D

    ReplyDelete
  25. kenapa ada love sign kat cermin kaca tuuu... :D

    ReplyDelete
  26. @anyss
    kire rare la kite ni kan? hahaha!

    ReplyDelete
  27. @ummi5

    wow...keles u mimpi makanan. tapi musykil, kenapa i mesti berkait dgn awan? hahaha! insyaAllah nanti i masakkan bagi u rasa ok kak? :D

    ReplyDelete
  28. @Daddy Ziyyad

    pst..a'ah! nikon FM slr 1981!

    tapi tang gambo tu tak tau la jadi ke tak. doa ketat ketat!

    ReplyDelete
  29. @Izni Hafiz Abdul Rashid

    orang kata sebab hormon jiwang tgh naik. hahaha!

    ReplyDelete
  30. :) dah tua tapi hati sentiasa muda

    ReplyDelete
  31. ya.. bila gembira.. hati berbunga bunga terus sampai ke wajah tampak berseri seri.. =)

    ReplyDelete
  32. Be happy gojes. Sy w'pun bru pas nangis baca blog Pakcik Al LAvendari tadi, sy masih ley senyum2 g kat sini.

    Oh, nama saya Fara. fara mksdnya - Yang Ceria. Pttlah. Hahahaha...

    =p

    ReplyDelete
  33. @Pok Amai-Amai

    hai fara. :D

    saya tau awak boleh senyum2 walau lepas nangis. :D

    ReplyDelete
  34. bergembiralah selagi nyawa dikandung badan..

    ReplyDelete
  35. Tumpang gembira bila GB gembira....

    ReplyDelete
  36. ko gembira tak kawan dgn aku...?

    :D



    .

    ReplyDelete
  37. hug utk awk...hehe.

    filem msh ada ke?...hihi

    ReplyDelete
  38. uncle gedek grup hug.. kite wat halaqah..ok tak??

    mmm.. 2.5 ek.. ramai tuh..

    nway.. luv tuh mmg cute.. dari luar ke dalam tu..tetiba blurr jap

    ReplyDelete
  39. terima kasih jd kawan saya jugak..bila ada digital ni berlambak gambo tk cuci...felem ada sentimental value..nk tgok kena la cuci..hehe

    ReplyDelete
  40. tumpang hepi....
    banyak betul sebab gembira..
    kena share tu..
    ehehehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D