Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, May 28, 2012

Tahun lepas punya


3-layer tea KFC. Beli bulan 5 tahun lepas. Sedap.

Motip? Entoh.

*

Sayang tak bawak buku La Tahzan ke opis. Best buku tu. Best giler. (Orang lain dah khatam lama, GB baru tergerak hati nak baca. Huuu...)

P/S: Weekend baru ni tak jadi ke pantai timur. Takde pic sunrise tepi pantai ye. Cuma boleh bagi 'sunshine in my mouth' aje. Sedih. Sobs. Tapi takpe. La tahzan...

21 comments:

  1. motifff ..... motiff tayang heheheh

    ReplyDelete
  2. saya nak beli itu la tahzan tapi tak beli2. huhu

    ReplyDelete
  3. takpa, next week boleh ke Tganu!

    ReplyDelete
  4. Nasib baca buku tu dapatlah kawal perasaan...

    ReplyDelete
  5. salam GB..tak pe gamba tahun lepas dulu..lepas ni gambar terbaru ye

    ReplyDelete
  6. la tahzan tu best...ada utk remaja, ibu bapa...akak bacakat gugel je tp kena beli jugak sebab ada page yang miss dalam tu :)...tea 3 layers tak sempat minum kt kfc dulu..bese beli bandung 3 layer kat kedai mammak ajer :)

    ReplyDelete
  7. Jangan bersedih, masih ada masa di lain kali. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  8. saya pun nak carilah buku la tahzan tu...:)

    ReplyDelete
  9. saya dah lama khatam, la ni duk baca rona cinta damaskusss... huhu (geli x laki baca nobel?) hahaha

    ReplyDelete
  10. pening nak paham motif nie ! .. ;)

    ReplyDelete
  11. layer tea ni favorite akak tau.. hubby siap beli pati dia lagi..

    ReplyDelete
  12. la tahzan? yang mana satu ek? ^^ hehe

    ReplyDelete
  13. tak jadi ke pantai timur? la tahzan ya

    ReplyDelete
  14. yang ketiga 'mind blowing'... :)

    ReplyDelete
  15. Ciken rice shop punya three-layer pun sedap jugak. GB, buku tu mmg baguih

    ReplyDelete
  16. bila sedih gb layan benda2 manis, ermmmm....
    jgn amalkan

    ReplyDelete
  17. dah tak ada kan 3 layer tu now..?



    apesalllll kenselllllllll!!!!!!

    ReplyDelete
  18. sedap jugaa...dl pn beli teh dangdut ni..hehe..apsal ntah org pggil gtu....huwaaa nak lagi rs..heee

    :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D