Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, May 16, 2012

Selamat Tengah Hari

Fan switch boxes at R&R Sungai Perak during Asar stop


Takde sunrise atau sunset di waktu tengah hari. Yang ada hanya panas. Terik sometimes. Kena pasang aircond. Pasang kipas. Pakai sunglasses.

*

Selamat Hari Guru kepada cikgu, ustaz, ustazah, pensyarah dan sesiapa saja yang pernah turunkan ilmu kat GB.

P/S: Dan mohon doa kawan-kawan semoga bekas lecturer GB kat UIA dulu, yang sudah dilaporkan tenat, dikuatkan semangat dalam melawan penyakit kanser yang dah stage 4. Deras air mata GB masa dapat tahu pagi ni.

23 comments:

  1. Bila diambil gambar, unik pulak tgk kotak control speed kipas ni! selalu tgk kat masjid, macam baisa aja..;)

    ReplyDelete
  2. sekarang ni cuaca mendung pun berbahang kan..selamat hari guru, moga lecturer gb tabah menghadapi ujian ...

    ReplyDelete
  3. kat tempat akak 2,3 hari ni ujan pulak..lagi2 malam..
    tidur pun sejuk je..

    ReplyDelete
  4. Oh, semoga ur x-lecturer tabah menghadapi kesukaran. SKg ni, cuma semangat yg tinggi je boleh meringankan segala bebanan.

    =(

    ReplyDelete
  5. sangat berseni...marbeles la sis

    ReplyDelete
  6. apa stage 4, semoga dia tabah dan kuat semangat.

    ReplyDelete
  7. saya panas ati kat orang..
    boleh??

    ReplyDelete
  8. cuaca sekarang tak menetu...semoga lecturer gb tabah!1.

    ReplyDelete
  9. skrg ni malam2 pun panas.
    Rasa nak pasang ekon la kat living hall ni.. Haha

    ReplyDelete
  10. semuga doa dari murid2nya dan dari kami juga dapat memberi keringanan to the dear lecturer.

    ReplyDelete
  11. kat belah utara ni mmg panas sgt... kdg mcm nak hujan tapi tak jadi... maka jadi panas dan panas huhuhuuu

    ReplyDelete
  12. JB hujan mencurah terlalu lebat pagi ini. Sekarang pun masih redup lagi..

    Moga lecturer GB diberi kekuatan dan tabah

    ReplyDelete
  13. embun pun tak mampu menyejukkannya heheheeee

    ReplyDelete
  14. salsm singgah n follow sini

    dr, afasz.com

    ReplyDelete
  15. tak terpikir nak amik gambar suis2 lampu,kipas hehe...mmg kreatif...

    ReplyDelete
  16. kreatif betul kakakku sorang ni =)

    ReplyDelete
  17. gambar plug pun blh jadi menarik kalau pandai shoot kan gb...hehe

    ReplyDelete
  18. tgk suis2 tu kadang2 boleh sejukan jiwa.. ken

    ReplyDelete
  19. uncle pernah ada gambar macam ni lah,...

    http://butwearenotalone.blogspot.com/2010/02/stare.html

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D