Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, May 16, 2012

Selamat Pagi!

Sunrise dari rumah Miss Candy

Setia Alam.

Selain dari site-site projek GB, sini juga ada port sunrise.

Dan tasik.

Masa weekend GB boleh pegi breakfast picnic kat tepi tasik tu.

Dan mungkin port sunset juga.

Selamat pagi kawan-kawan!

P/S: Dan juga anak-anak Miss Candy yang keletah yang buat GB rasa sungguh keibuan... :)

21 comments:

  1. Assalamualaikum & selamat pagi GB :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum GB,

    Cantiknya permandangan..sejuk ja mata ni memandang...Selamat pagi GB...

    ReplyDelete
  3. Salam sejahtera GB

    Mama ada lalu juga kat Setia Alam tu.Teringin juga nak buat pot kat situ..tapi jauhlah....

    ReplyDelete
  4. morning beb...

    aku tak jumpa port sedap menembak sunrise-sunset yg dekat2 lagi..


    .

    ReplyDelete
  5. Good mourning...eh? morning. Heheheheh!

    ReplyDelete
  6. selamat pagi GB.

    wah seronok ler dapat/ada port melepak pagi2 tgk sunrise

    nice

    ReplyDelete
  7. dekat dgn rumah saya tu!! Tapi tak pernah pun nak capture sunrise or sunset! ahaha

    ReplyDelete
  8. selamat pagi yang indah dik....(,")

    ReplyDelete
  9. selamat pagi GB!

    tu blum lg jumpa anak2 wani...konpem GB akan rasa ada sifat-sifat ibu singa...haha

    ReplyDelete
  10. Whoahh...

    kat situ pun ada port ka..?
    ni yg tak sabar nak pindah rumah dekat2 situ, mesti dapat tgk mentari pagi.. taklah asyik kena lindung bangunan jer....

    ReplyDelete
  11. Nice captured GB..
    Hamparan warna oren terletak kat atas tu cantik:)

    ReplyDelete
  12. salam..

    selamat pagi yang tak berapa pagi dah ni ;)

    harap2 ceria sokmo yea.

    ReplyDelete
  13. Waah sempat rupanya..hehe sory MC xsmpt teman tutup pagar, dh berlari ke atas nk kejut tuan puteri ke sekolah..thanks skali lg GB dtg teman..jomm esok lusa p menembak kt tasik setia alam ;D

    ReplyDelete
  14. hi awak.....

    kite kan klu balik kampung kenkadang lalu situ...

    selalu teringin nak singgah tasik ...

    tapi sampai sekarang tak singgah2...

    hehehe

    ReplyDelete
  15. cantik sunrise.pukul berape ni kak?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D