Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, May 4, 2012

Rompakan Bersepadu


Teater ni GB tengok semalam dengan Ayen, Tina dan dua orang member baru lagi. Macam biasa, kalau dah bosan dengan muzikal tipikal yang nak harap komersial aje, sila lah pegi tonton teater ini. Oh ye, Teater ni ada 3 episod tau. Episod pertama sedang berlangsung sekarang. GB nak tengok kesinambunganya nanti. Pasti!

Nak detail? Sila ke facebook diorang. Sekarang!

Sini eh!

P/S: Tu megi kat dalam tu diorang betul-betul masak dan makan tau. Siap goreng telor lagi!

69 comments:

  1. Cool. Klu Aydin tu dah bsr, mmg nak g tgk.

    ReplyDelete
  2. agknya kalau megi tu termasin ke tertawar ke, selambe je tln kan? =)

    ReplyDelete
  3. Masa dia orang makan megi, tak rasa nak join sekali ke? :)

    ReplyDelete
  4. Cam best jek! Taknah gi nengok theater hehe...
    My latest Entry :)
    Surprise la sangatt!!!

    ReplyDelete
  5. kt mana ni..cam best je tengok teater tu...hehe

    ReplyDelete
  6. Mesti dewan penuh dgn aroma meggi masa mereka masak...

    ReplyDelete
  7. uishhhh .. siap ada 'live cooking' lagi. kalau KC gi tgk mau KC naik pintas nak share mee maggi. hahaha.

    ReplyDelete
  8. first time layan teater muzikal..
    best juga layan teater sebenarnya..
    eeheheee

    ReplyDelete
  9. Pengarah tak perlulah sediakan nasi bungkus utk pelakon2 ni sebab mereka dah makan megi ... hehehe

    ReplyDelete
  10. kaklong?
    tak perna layan teater...huhuhu!

    ReplyDelete
  11. salam


    kita pun suka gak layan teater ni..

    maggi tu msk btl2...hehe...teringin lak nak rasa ;)

    ReplyDelete
  12. i like.
    pernah tgk teater sekali, kat Temerloh. :)

    ReplyDelete
  13. tak pernah tgk teater. hihi

    psst : teater upin ipin tak pi tengok ke

    ReplyDelete
  14. kita x penah pi tgk teater..teringinn tp rsnya hubby sy x gemar kott

    ReplyDelete
  15. saya terngin sangat nk tgk teater mcm ni..tp tk de yg support..bukan support wang..takde yg sekepala :)

    ReplyDelete
  16. yes..??
    magie dlm teater?
    aroma mesti best...kan?
    heheh

    (sila la kumpul geng for road trip anda...digalakan...hehe)

    ReplyDelete
  17. seumur hidup aku tak pernah ke tayangan teater...tak tahu megapa, tapi ingin juga cuba jejak 1 hari nanti

    ReplyDelete
  18. macam best jer..

    tengok secara live ke GB?

    ReplyDelete
  19. Review bro framestone, teater yg efeknya ori sgt n penuh bau2an. Asap rokok, megi n telur goreng.. Haha

    ReplyDelete
  20. Saya pun pergi semalam. Kawan Ayin rupanya. :)

    ReplyDelete
  21. So... megi telor tu kamu tak rasa ke? taknak review sekali?

    ReplyDelete
  22. wah best
    dah lama x tgk teater akk nie GB ..
    last tgk teater RUBIAH .. yg fauziah latif belakon tuu

    ReplyDelete
  23. kalau acu g tgk teater nie confirm balik dari tu nak cari megi....acu memang tak tahan dgn aroma megi nie....hehehehehe

    ReplyDelete
  24. tak pernah tonton teater...

    ReplyDelete
  25. saya pun tak poernah tonton teater! org kampung la katakan...:)

    ReplyDelete
  26. saya pun tak pernah tengok teater...

    ReplyDelete
  27. Wow.....hang minat teater erk....caya lah....den tak pernah tgk....ahakz

    ReplyDelete
  28. HEAD-SHOT!


    naisssss!!!
    btw, nice shot GB!

    ReplyDelete
  29. one day, insyallah maksu juga akan menonton teater aloy

    ReplyDelete
  30. @Munnafendy

    rasanya megi tu sedap sebab dia makan tak berenti!

    ReplyDelete
  31. @kakcik


    time tu saya mmg tgh lapor. rasa cam nak tumpang sekaki je!

    ReplyDelete
  32. @kakchik@ella

    kalau saya ke depan saya kene jadi pelakon sekali. huhu~

    ReplyDelete
  33. @mie


    kalau dpt seat yg depan2 lagi besh!

    ReplyDelete
  34. @sissyira

    dia masak megi cintan kot.. heheh~

    ReplyDelete
  35. @Lya Colours

    err..upin ipin...tak terfikir nak tgk lak. hihi~

    ReplyDelete
  36. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    hihi. kalau ada geng yg minat teater boleh tgk barang sekali sekala. :D

    ReplyDelete
  37. @Tihara

    hihi faham...faham...

    kalau dekat kite boleh gi sama. :D

    ReplyDelete
  38. @Faaein Talip Roy

    ye ling. depa berlakon depan mata kita~

    ReplyDelete
  39. @hanaahmad

    alamak. penulis buku komen kat blog saya!

    ReplyDelete
  40. @-gedek!

    saya yakin kalau saya yg buat lebih sedap rasa dia. :D

    ReplyDelete
  41. @@cu SaYaNg

    nasib baik hidung saya tak tangkap sgt bau megi tu. kalau tak mmg selamat dah megi masuk perut saya~

    ReplyDelete
  42. @Mama2Q

    org kampung lagi advance sekarang nih...

    ReplyDelete
  43. @Fatin Mraz

    ye. harus! nak tgk diorang dapat tak emas yg satu lagi tuh!

    ReplyDelete
  44. @Mak Su

    tak rugi tgk teater aloy ni maksu~

    dia ni kretip!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D